middag & sällskapsspel

Publicerat: 2009-12-24 Kl: 01:12:02 | I kategori: Min vardag


Hej på er alla och God Jul! (Klockan har ju passerat tolv)

Vilken inombordlig stress jag har känt de senaste dagarna såhär innan julafton. Men nu har den släppt lite :) Jag skulle egentligen gå på Birsta idag men det blev inte så, så jag fick gå på stan på kvällen istället.. Men jag hittade iallafall någonting som jag kan ge till min Danne! Så det kändes bra iallafall. Barnen får presenter som jag delat med mormor & mamma, så det är också avklarat.. Alla vuxna fick jag hoppa över, men jag har ju varit tvungen att lägga ut pengar på saker till en annan liten tjej som är min största prioritet :) Så det är som det är, julen är lite jobbig men vad gör man? Tur att den bara är en gång per år säger jag bara.. Den framkallar mest ångest hos mig känner jag. Det enda som känns skönt är att min älskade mami ska vara med oss och fira i år, det har ju inte blivit så på ett par år av olika anledningar. Så det känns verkligen skönt! Synd att jag inte hinner åka hem till min faster Camilla, där mina kusiner Richard och Rasmus, Micke och min farmor & farfar kommer att fira jul. Jag hade verkligen velat vara där också med dem. Det är svårt när tiden inte räcker till! Jag kanske åker dit i mellandagarna och hälsar på dem iallafall.. Men det jag hade velat gjort är att gå i kyrkan på midnattsmässan som är kl 24 på julaftonsnatten. Det är så himla mysigt!

Så imorgon måste jag kliva upp runt 10-tiden, sedan gå på Ica och handla shampoo och balsam så att jag kan tvätta håret eftersom att jag glömde bort att göra det idag :/ Sedan måste jag duscha och göra mig iordning. Klockan 13 så kommer mamma och mormor hit och hämtar upp mig, så far vi till Tova där vi ska fira jul. Mys mys :) Sedan på kvällen åker jag hit till Granloholm och firar med min pojkvän och hela hans (stooora) familj. Så tiden räcker liksom inte till riktigt, vilket känns tråkigt men dygnet har inte mer timmar och det kan jag inte göra så mycket åt.

Nu har jag precis sytt ihop ett hål i mina strumpebyxor som jag ska ha på mig imorgon. Jag köpte en röd tunika idag, tack och lov. Jag har varit lite smått panikslagen över vad jag ska ha på mig på jul, men nu har det löst sig. Man kan inte ha allt för stora krav när man ser ut på detta vis som jag gör nu, haha. Det finns inte så himla mycket valmöjligheter.

Jag och Danne sov inte så bra inatt, så snart ska vi hoppa ner i sängen och sussa. Ella var helt galen inatt och sprang runt och levde rövare, så ingen av oss fick någon speciellt bra sömn. Hon blev väl förvirrad stackaren.. Hon kanske undrade vad det var för dåre som kom och lade sig på hennes plats bredvid hennes mami? ;) Haha. Lillhjärtat. Men hon fick plats lite då och då iallafall.

Efter imorgon så kommer jag att lägga upp en massa bilder från julaftonen, eftersom jag får min kamera imorgon haha :) Så glad över det, jag har nog världens bästa mormor!

Godnatt och God Jul allesammans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0