Linda Rosing

Publicerat: 2009-12-07 Kl: 19:31:53 | I kategori: Min vardag


Nu har Linda Rosing fått sin baby! Hihi. Jag blir sprallig som ett barn.. Haha. Man fick dock inte se ansiktet på bebisen, kanske hon ska sälja bilderna till någon tidning eller ja, vad vet jag. Kul för henne iallafall =) Roligt när man får se slutresultatet ;)

Idag har det varit en lång och jobbig dag. Den började kl 9:00 imorse, då klev jag upp och gjorde mig iordning innan jag åkte på ett relativt viktigt möte som jag hade inbokat. Efter det så var det rättegång, och de var ganska tight tidsschema så att mitt första möte fick påskyndas lite så att jag inte skulle bli sen till rättegången. Jag var så jävla nervös innan, men allt gick bra och det gick som vi hoppades :) Eller vad man ska säga. Samtidigt känns det lite vemodigt, jag får dåligt samvete på något sätt även fast jag inte borde. Men jag kan ju inte hjälpa vad jag känner heller, det är bara så det är. Men alla inblandade parter var närvarande iallafall så det var ju tur det.. Jag har inte skickat in min delgivning så att jag var rädd att förhandlingarna kanske skulle ställas in eller något sådant, men det gjorde de inte tack och lov :)

Efter rättegången så var jag och Evelina och gjorde lite ärenden, bl.a. på försäkringskassan där dom ta mig fan är snurriga i huvudet alltså. Jävla snöbollar! Ena säger ditten och andra säger datten. Men vi får hoppas på det bästa nu, hoppas att jag får ut så mycket som jag kan iallafall.

Åkte hem till Evelina och fikade efteråt, då somnade vi båda på soffan en sväng innan hon var tvungen att bege sig bort till dagis för att hämta William och jag var tvungen att gå och handla och åka hem.. Nu ska jag gå och titta om det finns någon tvättid så snart som möjligt. Ska titta på lite olika saker på internet också.

Åker nog ner till Västerås i veckan som det ser ut nu! Hoppas att det blir så. Saknar min älskling så mycket... Det är riktigt jobbigt att bo på olika håll som vi gör just nu. Bläää.

Återkommer senare.
- E


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0