Juldagen

Publicerat: 2009-12-26 Kl: 01:50:32 | I kategori: Min vardag


Nu är klockan nästan 02. Jag vill verkligen sova men jag kan inte... Känner mig lite smått deprimerad? Ska det vara så mitt i julen? Önskar att jag kunde lägga mig och sova bara så skulle jag inte känna av det. Danne åkte idag så det är därför som jag känner mig deppig och ensam. Jag vill att han ska vara här och sova tillsammans med mig! Jag vill inte sova själv :-( Jag hatar det..

Imorgon har jag iallafall en del planer så att jag kan hålla mig sysselsatt. Klockan 12:00 så ska jag hälsa på min älsklings mami och vara där i ett par timmar. Sedan efter det så har jag planerat med Marie att jag ska gå hem till henne och hälsa på dem och titta på hennes nyfödda lille son Alex! Ser fram emot det så mycket, wie. Han är inte ens en vecka gammal liksom. LITEN BEBI. ÅÅåh, knoster.

Ikväll har jag varit hemma hos Sandra och tagit det lugnt bara. Härligt :) Tog 23 bussen hem och nu ska jag försöka sova... Behöver egentligen städa rummet men det känns alldeles för jobbigt just nu, fy! Så det låter jag bli.

Godnatt med er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0