Helt slutkörd

Publicerat: 2009-12-25 Kl: 02:24:17 | I kategori: Min vardag


Fy, vad trött och slut jag är nu. Jag kommer att somna inom ett par minuter. Men jag är lite hungrig, så jag måste nog äta någonting först :) Annars kommer jag bara att vakna tusen gånger inatt och äta i sömnen.

Julafton har varit helt okej. Ingen överdrivet underbar jul, men jag fick ju spendera den med mina nära och kära och det är ju det som räknas. Men det som har fattats är att julkänslan inte har infunnit sig, alls. Det har känts som en helt vanlig dag. Värdelöst... Man hoppades ju att man skulle känna lite julstämning när man öppnade julklappar eller kollade på Kalle Anka, men inte det. Nu är julen iallafall över och det tycker jag är skönt!

Jag fick iallafall presentkort på Birsta City av Tova m. familj, halsduk, mössa, vantar & benvärmare av älsklingen, en massa massa bra välbehövliga saker (dock inte till just mig då, men det var ju jag som fick öppna dem haha), digitalkamera av mormor, lite smågrejer av mami som jag behövde :) Men julklapparna är inte det viktigaste, så är det ju. Jag bryr mig inte särskilt mycket om julklappar heller. Jag blir nästan lite irriterad när jag ser barnen som bara sliter upp pappret, tittar lite på presenten som låg inuti, slänger den åt sidan och väntar ivrigt på nästa. De vet inte ens vem julklappen kommer ifrån, de säger inte tack på ett riktigt sätt om man inte säger åt dem, de tappar bort saker och sedan är det inget roligt något mer efter att den sista klappen är öppnad. Jag var likadan då jag var liten, antar att de flesta barn är så. Men det är verkligen dåligt att det är så. Tacksamheten finns liksom inte där, och då har man gått och lagt ner en massa funderingar, tid och pengar på att handla en bra present som egentligen det kvittar vad det var. Men det är väl vi vuxna som skämmer bort barnen, annars skulle de väl inte göra så :)

Jag är iallafall glad för mina paket! Jag fick bra och välbehövliga saker. Jag uppdaterar och lägger in lite bilder imorgon, nu kurrar min mage så jag dör snart.

God fortsättning på er.
- Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0