Jobbig dag

Publicerat: 2009-04-01 Kl: 23:56:50 | I kategori: Min vardag


Hej på er.

Var ett tag sedan jag skrev nu, har bara inte haft någon lust och har inte heller haft speciellt mycket att skriva om. Men nu känner jag lite skrivlust, haha.

Jag har inte gjort så mycket dom senaste dagarna iallafall. Sandra fick en flicka i måndags eftermiddag så då var jag på sjukhuset hela dagen :-) Världens vackraste lilla Jasmine! Jag har blivit moster ;-) Så där har jag varit nu varje dag sedan i måndags och varit med Sandra och den lilla skatten. Är så glad för Sandras skull! Och Anders såklart. Min med, haha. Jag och Evelina är nog gladare än alla ;-D Hehe.

Jag åkte hem från sjukhuset vid 20 tiden, då jag fick ett meddelande som gjorde mig så besviken. Blir så jävla arg på människan... Snart har jag inga krafter kvar att erbjuda. Jag orkar inte mer. Så jag fick skjuts med två st till Granloholm och gick hem till dem där jag satt och skrek och gapade ett tag innan jag lugnade ner mig. Sedan gick jag hem hit!

Sedan jag kom hit så har vi bara tagit det lugnt, jävlats lite och så. Haha... Vi ska lägga oss och se på film nu, mysa & sedan somna. Hoppas man kan sova skönt inatt! Vi har vädrat inne i rummet nu hela dagen eftersom att vi båda är ganska sjuka, hoppas att sjukdomarna är utblåsta, haha. Mysigt att sova när det är svalt inne i rummet.

Nej, nu har jag slut på skrivkrafter. Imorgon ska jag städa, hälsa på Sandra & Jasmine och sedan vet jag inte. Jag ska kliva upp tidigt iallafall. Sola måste jag också göra. Satan, busy day ;-) Min sista lediga innan jag börjar jobba efter min lilla ledighet.

- Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0