Ipred? Vad i helvete.

Publicerat: 2009-04-02 Kl: 02:29:23 | I kategori: Min vardag


Jag såg nyss på nyheterna där de pratade om Ipred lagen. Personligen tycker jag att detta är helt åt helvete. Okej, jag håller med om att artister och skådespelare såklart borde tjäna pengar på det de gör, men vad fan. De får väl lön iallafall. Det är olagligt att arbeta utan att tjäna pengar här i Sverige, så länge man inte jobbar idiellt då, förstås. Men ändå. Hur fan ska man ha råd att betala 179 kr varenda gång man blir lite sugen på att se en film? Sedan skulle man behöva vänta 200 år innan filmer från USA kom till Sverige, somalltid  är ett århundrande bakåt i tiden då det gäller precis allt.

Vilket integritetskränkande jävla skitsnack, dethär med IPRED. De kan till och med, helt lagligt publicera i t.ex. Aftonbladet och andra tidningar, annonser osv, artiklar där ens identitet avslöjas. Hur kränkande är inte det? Så sjukt att majoriteten röstade för lagen. Men det är klart, alla i dendär satans Riksdagen har halva foten i graven, de är inte uppvuxna med dethär som vi i min generation är. De vill leva kvar på stenåldern, helt enkelt. Hur ofta laddar de ner någon gammal Elvis skiva lixom. Kan inte tänka mig att det händer ofta.

Nu har jag fått avreagera mig lite. Nu ska jag återgå till att titta färdigt på veckans Andra Avenyn avsnitt och sedan ska jag lägga mig och sova.

Imorgon ska jag klippa mig! :-) Fick något ryck för en stund sedan och kom på att jag verkligen behöver en haircut. Mitt hår har blivit långt och tungt, det bara hänger och ser förjävligt ut. Det tar en hel evighet innan man har fönat och plattat färdigt det. Så nu längtar jag tills imorgon. Det ska bli så skönt. Funderar på hur mycket jag ska klippa på längden dock... Inte så mycket iallafall, då kommer det bara att sluta med att jag blir missnöjd - vilket jag iof alltid blir, men det går över efter ett tag. Så det ser jag fram emot iallafall.

Godnatt.
- Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0