2½ men.

Publicerat: 2009-04-17 Kl: 00:36:05 | I kategori: Min vardag


Idag har jag jobbat, var ett tag sen nu så det var ganska skönt faktiskt! Jobbigt såklart, och tråkigt, men helt okej ändå. Det var så himla lite folk idag så man kunde ta det lugnt... Angelica kom och jobbade i 2 timmar om ens det, haha. Sedan fick jag skjuts hem så att jag slapp gå. Jag har inga pengar på busskortet så jag fick ta en promenad till jobbet imorse, jobbigt alltså. Hade inga batterier heller så jag kunde inte lyssna på musik. Fruktansvärt tråkigt att promenera då.

Nu ska jag lägga mig och sova. Men innan det väntar ett 2½ men avsnitt på tv3 :-) Det är dom första avsnitten då Jake är jätteliten, haha. Så jävla söt! Minns att jag alltid sa till Lina då hon sa att han var söt, "Nä fyfan fula feta unge" eller något liknande, men det var ju några år sedan, nu har jag alltså ändrat åsikt. Han är så gullig där. Liten. Haha.

Jag missade Katrin på Vakna med the Voice imorse, måste titta på internet då alltså. Har ni sett hennes program Sexuellt som går på ZTV? Hon är så skön den människan, så himla rolig. Tar allting med en nypa salt och bryr sig inte om särskilt mycket. Hur kaxig som helst. Hon och Alex Schulman måste varit Sveriges bästa par när de var tillsammans!

Nej, nu börjar 2 and a half men, better get to it...

Godnatt.
- E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0