Sådär

Publicerat: 2008-09-20 Kl: 01:07:09 | I kategori: Min vardag


Nu har vi kollat färdigt. Danne ville inte kolla med oss för han hatar One tree hill, jävla dåre :P Fast jag fattar att han ledsnar när jag kollar på det varje tillfälle jag får. Haha.

Iallafall, idag har jag inte gjort så mycket. Försöker hämta mig mest bara. Låg i sängen fram till 17tiden med älsklingen och tittade på film och busade och myste. Älskar honom. Mitt hjärta :) Sedan tog jag bussen ner till Swedbank, orkade egentligen inte alls men jag var tvungen eftersom det är lördag imorgon och det inte kunde vänta tills på måndag. Så jag tog på mig kläder och sedan åkte jag ner. Skulle egentligen bara hämta ut pengar från en fond, men det hela slutade med att jag stängde mitt Nordeakonto och öppnade ett på Swedbank. Haha. Så kan det bli. Men det är bra, jag hatar Nordea. Hade det bara för att mamma har det, och hon överförde alltid mina pengar från CSN och barnbidrag och såna saker. Och då går det ju bäst om man har samma bank så jag får pengarna direkt. Men nu har jag alltså bytt. Swedbank känns bättre. Eftersom jag fyllt 18 så har jag internet- och telefonbank också, haha. Det är bra. Men det har väl alla som är över 18, varför skulle man inte lixom?

Iallafall... Sedan kom jag hem, gick på Ica med Danne. Sedan började jag duscha och städa och allt detdär som ni läste innan. Nu sitter jag här och Danne ska väl snart spela Fifa antar jag, så då har jag ingenting att göra. Lär väl somna säkert. Tråkigt.

Imorgon ska jag ta det lugnt hela dagen fram till 19tiden, för då ska jag till jobbet på personalmöte & städdag.. Vet inte riktigt hur det kommer gå med tanke på hur djävulskt ont jag har nu, hoppas det går över! Annars kan det bli kämpigt. Jag städade ju hemma lite idag men det var mest plocka undan saker och diska några tallrikar. Ingenting tungt eller jobbigt. Men jag får försöka iaf! Take one for the team, eller hur man säger.

Nej, nu ska jag kolla runt och läsa lite bloggar innan jag lägger mig i sängen och låter älsklingen min ta över datorn.

Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0