Sådär ja

Publicerat: 2008-09-15 Kl: 22:46:34 | I kategori: Min vardag


Nu är jag hemma igen. Danne börjar det första han gör att bossa över mig. "SNÄÄÄLLAAA kan du gå och göra en Gorbys åt mej!!!! SNÄÄÄLLAAAA EMMAAA". Vilken jävla lat människa. Det är 10 trappor ner, varför kan inte han gå och göra den själv? Herregud ;P

Har iallafall varit på vift nu ett tag. Blev så tråkigt att vara här för Danne bara låg och sov eftersom han hade sån tandvärk, så jag åkte till Nacksta ett tag. Var hemma hos mamma ett tag och pratade med henne och så, var på Gugges. Sedan gick jag till Evelina och var med henne i nån timme. Fick reda på en massa saker som gjorde mig riktigt besviken, fattar inte folk som man har anförtrott sig åt och som vet allt om en. Såna människor är ju fan farliga att ha att göra med egentligen. De kan ju förstöra hela ens liv om fel information kommer till fel personer, och såna saker. Fan sjukt ju. Dum man har varit.

Nu är jag iallafall hemma som sagt, ska gå och tvätta mig lite sedan lägga mig i Renzos rum och kolla på One tree hill säsong 4. Den säsongen är jättebra :) Jag som trodde att 3e avsnittet på säsong 6 skulle släppas idag, men inte fan gjorde det det. Är det nån som har koll på när det släpps? Kommentera gärna, skulle uppskatta det jättemycket.

Imorgon har jag inga planer alls. Blir väl vila som det har blivit idag. Jag behöver ju vila.

Träffade Zofie på Ica också, det var roligt att prata lite! Var ett tag sedan.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0