Ledig :)

Publicerat: 2008-09-25 Kl: 22:46:50 | I kategori: Min vardag


Skönt somfan att jag har varit ledig idag.. Ingen stress eller press. Härligt. Är på rätt dåligt humör nu så jag orkar egentligen inte skriva just nu. Massa strul med pengar som gör mig galen.. Det är 25e idag men ändå har pengarna inte kommit in på mitt konto, idioter. Då kommer jag säkerligen inte få dem förrän efter helgen heller. Less jag blir.

Idag har jag inte gjort så mycket. Varit på sjukhuset en sväng sedan varit hemma i Nacksta o pratat lite med mamma o hämtat mitt nya bankomatkort o så.. Men Swedbank är nog den krångligaste banken jag har varit med om, så det blir inte aktiverat förrän jag ringer till kundservice o ber dom aktivera en bankomat, sen när jag stoppar in kortet i den bankomaten så får jag välja en kod. Varför inte bara ge mig en kodjävel i samma papper som de skickar kortet i? Herregud. Onödigt som fan. Träffade även Ewe och William när jag var ner till Ica med mamma, så pratade vi bara en liten snabbis för jag skulle in på Ica sedan ta bussen.

När jag kom hem så blev jag less över detdär med pengarna, sedan pratade jag med Ewe i telefonen ett tag och ringde sedan Swedbank. Gick på Ica och handlade lite, sedan hem och la mig i sängen och kollade på One tree hill och vilade. Är så sjukt trött. Varken jag eller Danne sov nånting inatt, varje gång vi somnade så vaknade vi efter högst en timme, och då var vi vakna ett tag innan vi kunde somna igen för att sedan vakna. HELA NATTEN höll det på så. Fan vad less jag blev. Somnade inte ordentligt förrän vid 11 typ, och då sov jag bara nån timme ändåså.. Så inatt hoppas jag få sova ordentligt iallafall! Jag måste det.

Imorgon ska jag åka ner till Swedbank kontoret o fixa lite med papper oså. Ringa försäkringskassan och sedan vet jag inte! Kanske gå på bio ifall jag fått mina pengar.. Men det är tveksamt, lär ju inte bli så. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Hitta på nåt mysigt med min älskling iallafall, jobbar ju lördag o söndag så de blir inte så mycket tid tillsammans då. Men pengar blir det, tur är väl det. Så skriver jag alltid har jag kommit på när jag skriver om jobbet, "men pengar blir det!" Haha. Mitt motto här i livet kanske. Haha.

Ne nu ska vi ladda ner lite filmer, sedan ska jag gå o tvätta ansiktet o ta av mig kläderna sedan hoppa ner i sängen! :)

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0