Jobb jobb jobb..

Publicerat: 2008-09-12 Kl: 20:47:26 | I kategori: Min vardag


Känns just nu som att mitt liv består av jobb. Varit ledig 2 dagar iof, men jobbade idag o jobbar hela helgen. Men sedan har min älskade Ewe gett mig ledigt i en hel vecka :D Ska bli så jävla sköööööööönt. Även fast pengarna behövs... Men jag behöver ju vila, så jag kan inte göra så mycket åt det. Danne får väl råna en bank eller nåt, haha ;) Nej då.

Iallafall.. Vaknade imorse 10.17. Fick en jävla panik eftersom jag skulle SENAST ta halv 11 bussen, började 11. Så var bussen sen till att börja med, sedan åkte aldrig Nackstabussen från Navet. Vart bara några minuter sen dock och  chefen blev inte sur så det gick bra ändå! Skyndade mig allt jag kunde. Dagen gick rätt bra... Skulle egentligen sluta 4, men det kunde ICKE godtas sa Jonas och Fredrik. Men det gick väl bra ändå.. Fick stanna 3 timmar extra, men det är så ibland!  Sedan tog jag bussen hem och det tog hundra år. Men nu är jag hemma iallafall!! Skönt. Danne låg även och sov när jag kom hem!!! Här har man jobbat hela jävla dagen och så sover han nu lixom, jag som ska lägga mig och sova om max 4 timmar. Är så jävla trött. Då har han nyss vaknat lixom. Jävla dåre.

Imorgon börjar jag 11.. Så måste kliva upp 10. Sedan jobbar jag söndag också. Blir ju pengar iallafall! :) Efter jobbet ska jag förbi Evelina och hämta ett brev som jag har fått postat dit, vågade inte lämna ut min egen adress ;) Haha. Nej då, men kunde inte pga orsak. Tror jag ska hämta en jacka där också. Hoppas det iallafall. Sedan ska jag väl åka hem hit och sova och sedan kliva upp och jobba igen. Vilket himla roligt liv hurredu.

Nej, nu ska jag vänta lite tills Daniel kommer hem. Sedan ska jag lägga i färg i håret för jag ska bli brunett nu. Orkar inte vara blond längre, har en jävla utväxt plus att jag inte gillar själva blondfärgen i sig. Och jag orkar verkligen inte hålla på att färga och färga ända tills jag hittar den färg jag vill ha. Så nu ska jag bli brunett. Danne blev galen för han tror att det är farligt att färga håret nu ;) Hahaha. GULLE. Han är så rolig. Min sötnos. I love you so much.

BYE

Kommentarer
Postat av: Lina

Hehe jaså. Sorry isåfall! För din skull alltså. Men det var snällt att du sa så iaf :) Ja vi har haft skitamysigt, badad jacuzzi och bara mått gott :p Haha, va löjligt det lät. och NEJ emma bli ej brunett :o Du är jättefin i det men du vet ju att du kommer ångra dig till sommarn ochbörj procedurfan igen ;p Du har skitfin blondfärg :D Jaja, du gör som du vill ;)

2008-09-12 @ 21:20:58
URL: http://prodigio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0