Jag är verkligen trött nu

Publicerat: 2008-09-08 Kl: 23:01:18 | I kategori: Min vardag


Idag har varit en jobbig dag men det har ändå gått bra, håller man bara tankarna på det positiva och det bra i ens liv så går det alltid lite lättare.. Blir ju oftast så om man gör något för någon annan :)

Tobbe kom och väckte oss imorse kl 12, han blev helt chockad över att vi låg och sov mitt på ljusa dagen. Haha. Vi sover alltid länge, dvs om vi inte har något planerat eller ska jobba eller så. Det är skönt så varför inte? Haha. Jag sov en liten stund till efter att han hade gått, var så himla trött även fast jag hade sovit hela natten. Sedan klev jag upp när Ewe ringde och pratade med mig litegrann. Så åt jag frukost (lunch kanske man ska säga) och så tvättade jag ansiktet, borstade tänderna och klädde på mig. Sedan kollade jag lite på film, sen gick jag till jobbet. Där fick jag ett välbehövligt och efterlängtat samtal, så jag kom in lite sent men det gjorde ingenting. Har varit så lite folk idag så jag fattar inte. Kanske 10 pers på hela kvällen. Herregud. Aldrig varit med om värre. Men det var skönt, fick tid till att städa lite där man aldrig hinner annars och sådär.. Så det var bra ändå. Sedan skjutsade Lina hem mig, tack för det! :) Hade aldrig orkat gå.

När jag kom hem så möttes jag av ett tomt rum. Danne var inte hemma, så jag blev förvånad för han brukar aaalltid sitta här när jag kommer hem :D älskling!! Men det visade sig att han var och spelade fotboll med sin lillebror.. Sen kom han hem och nu är han och köper cola på Shell. My love är den bästa. Iallafall, när jag kom hem så satt jag vid datorn ett tag, sedan hoppade jag in i badet och läste lite i min bok och bara slappnade av. Skönt när man kommer hem på kvällen och får ta av sig kläderna och slappna av och vara trött, tycker ni inte? Underbart tycker jag att det är iallafall!

Nu ligger jag och tittar på Ett herrans liv. Älskar Filip & Fredrik, sjuka jävlar.. Haha. Precis min humor. Snart börjar Sex and the city så ska lägga mig och titta på det sedan sova. Ska upp 9 imorgon, måste ringa massa viktiga samtal.. Sedan blir det jobb på eftermiddagen. Pengar behövs, jajamensan.

Godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0