Irritationen är över

Publicerat: 2008-09-10 Kl: 19:51:08 | I kategori: Min vardag


Som ni kanske läst så var jag jävligt irriterad igårkväll. Fan alltså. Det gick aldrig över heller, fortsatte bara att vara irriterad över allting som kom i min väg. Mackan var för torr, oboyen var för svag, oboyen tog slut för snabbt, Danne snarkade för högt, allt var bara åt helvete störigt. Sedan la jag mig och kollade på första avsnittet på säsong 6 av One tree hill. Då släppte min irritation. Peyton och Lucas blir tillsammans igen, som jag ALLTID har förutspått det. Jag har innerst inne alltid vetat att det skulle bli de två igen. Wie. Jag låg och skrattade högt och klappade händerna och blev alldeles extas. Haha. Fjantig jag är. Men detdär programmet var så jävla bra. Jag blev lycklig av det. Sedan somnade jag skönt.

Imorse vaknade jag vid 11, klev upp och åt frukost. Sedan satt jag i sängen i några minuter och funderade på vad jag skulle göra. Så tog jag på mig kläder och gick ner till mormor och ringde. Jag fick inget lugnande svar, man ska alltid avvakta. Jävla idioter. Avvakta hit och avvakta dit. Jag vill inte avvakta. Skador.

Sedan gick jag hem igen, åt lite igen, sedan packade jag ihop massa kläder och sånt och så kom Clint och hämtade mig och Danne. Vi tog med oss min dator hit vilket känns jävligt skönt så att jag kan ha någon kontakt med omvärlden ;) Brukar inte bli så lätt när jag är här eftersom Danne inte har någon egen dator. Men nu är den här iallafall. Så nu ska jag bo här, iallafall framöver. Tills jag får min egen lägenhet. Men jag trivs här :) Dannes mamma är den bästa som finns, älskar henne.

Nu är Danne och spelar fotboll med Renzo borta på Villan. Så jag ska kolla lite på film och se vad jag ska ladda ner för några filmer som jag kan kolla på ikväll.. Har fått order om att ta det lugnt idag och ligga still och sådär så det blir en lugn kväll för mig. Skönt att vara ledig också. Är ledig idag och imorgon. Sedan jobbar jag hela helgen, men det behövs verkligen för jag ska skicka med pengar till Renzo när han åker till Turkiet. Så ska han få köpa massa saker till mig ;) Bra bra. Jag ska köpa massa fake mjukisdressar, behöver såna. Jag älskar mjukisdressar. Såna som hör ihop.

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på film och vila lite. Kommer säkert somna. Längtar tills Daniel kommer hem igen så att han kan städa rummet någon gång. Kläder på hela sängen som jag nu kommer att he ner på golvet. Vet inte vart jag ska göra av dom. Orkar inte vika och skit. Så jag ska kasta ner dom nu.

Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0