Herregud

Publicerat: 2008-09-01 Kl: 02:01:01 | I kategori: Min vardag


Nu är jag vaken. Kan inte sova hur jag än försöker... Hände massa saker inatt så jag fick ingen sömn alls typ, så jag och Daniel har sovit hela dagen.. Skönt men ändå. Han sover fortfarande han, hoppas kan sova klart hela natten nudå så han är pigg imorgon på dagen.

Ikväll har jag inte gjort så mycket iallafall. Varit ute med hundarna, gått på Ica, varit förbi mormor och hämtat nyckeln och några alvedon... Sedan kom Sandra förbi och så gick vi förbi Evelina en sväng. Satt där och pratade och så, trevligt trevligt :) Skulle betala henne för det fattades pengar i kassan sen helgen.. Så fick ge henne min sista hundring för hon hade lagt ut åt mig. Förbannat också. Nu när jag absolut inte har några pengar också. Men så är det. Livet är hårt. Sedan följde Sandra med mig hem, så har vi bara suttit i soffan och pratat om livet och allt som ska ske, druckit cola och kollat på Most Haunted. Danne och jag brukar alltid kolla på det tillsammans, varje natt, men nu ligger ju han och sover så jag ville inte väcka honom stackarn. När är som allra läskigast på programmet, så tittar ett huvud fram i fönstret, som försvinner lika snabbt igen. Fattar ni hur rädd jag blev eller!! Så var det bara Sandras mamma som ville att hon skulle komma hem nån gång. Hahaha. Jävla dåre. Hon skrämde livet ur mig på riktigt alltså. Fan.

Sandra gick för nån timme sedan, och sen dess har jag plockat ihop lite i lägenheten och sedan suttit här och kikat runt, pratat i telefon med Sandra och sådär. Hon tycker om att prata dendär damen, det är ett som är säkert.

Imorgon ska jag jobba. Ska egentligen gå i skolan också men får se om jag orkar kliva upp. Livet är så jävla trassligt just nu så det är förbannat svårt att sköta både skola och arbete samtidigt som man alltid ska gå runt och oroa sig och ligga sömnlös på nätterna.. Ständigt ha en klump i magen för man aldrig vet vad som händer. Fan också.

Aja. Nu sitter jag här och ska läsa min bok och kanske bada. Får se. Läsa ska jag göra iallafall. Boken börjar bli riktigt spännande nu, svårt att lägga från sig den. När jag klev upp var det första jag gjorde att läsa den och äta frukost. Haha. Vilken nörd jag är.

Godnatt gott folk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0