Hemma nu =)

Publicerat: 2008-09-15 Kl: 00:21:02 | I kategori: Min vardag


Så jävla skönt nu :) Sitter bara och tar det lugnt, första gången idag. Fan vad skönt.

Igår kväll när jag kom hem från jobbet vid 20 tiden så hittar jag min pojkvän liggandes i sängen. Han sover. Försöker väcka han på alla sätt och knep jag kan men ingenting fungerade. Så då sket jag i det och hoppades att han skulle vakna av sig själv om ett litet tag. Var så trött och slut och sjuk efter arbetsdagen så jag la mig i sängen bredvid honom och hoppades att jag också skulle kunna somna. Frös så jävla mycket också. Men inte då. Då börjar någon jävla kinesfilm där de bara pratar kinesiska och skriker högt som fan, så var volymen skit högt. Danne måste vara döv. Då blev jag så jävla irriterad så jag vände mig om och klev upp och sänkte, och då slutade kineserna. Då insåg jag att det var Mumiens återkomst ;) Eller vad den heter. En ny iallafall. Så då fastnade jag i den. SKIT BRA!!! Oh. I loved it. Sedan såg jag Basketball Diaries som är min absoluta favoritfilm. Älskar den. Sedan satt jag vid datorn för jag kunde inte sova, sedan la jag mig i sängen vid 4 och somnade då tillslut.

Imorse när jag skulle upp och jobba var det inte lika skönt dock. Var så täppt i näsan och hade ont i halsen och frös som en idiot fortfarande, men kliva upp var det bara att göra. Så klädde jag på mig och gick till bussen. Sket fullständigt i utseendet, orkade inte överhuvudtaget. Kom lite sent till jobbet men det var lugnt, busschauffören var så seg så det tog hundra år att komma fram. Arbetsdagen var jobbig men jag fick härda ut, sedan fick jag gå hem kl 17. Skönt att få gå 3 timmar tidigare iallafall! Gick då hem till Evelina och William och umgicks med dom. Lekte med Wille medans Ewe städade. Sedan kom Vilma och var med oss också. Roligt var det iallafall :) Jocke och Lena kom efter ett tag också.

Sedan gick jag och Vilma hem till min mamma ett tag medans Ewe la William. Sedan fick jag skjuts av henne hem hit... :) Så fick jag äntligen vara med Danne litegrann, inte träffat han sedan i fredags typ eftersom han bara har legat och sovit igår. Så har jag färgat om håret eftersom det blev typ rosarött förra gången, och så har jag duschat. Skönt... Danne är lite sur för att jag sitter här så han inte får spela sitt älskade GTA, men det finns ingenting på tv heller så jag måste sitta här ett tag innan jag ska sova.

Imorgon ska jag ner till banken på morgonen, och så ska jag ringa några samtal.. MÅSTE verkligen göra det imorgon. Sover alltid över så jag hinner ju aldrig ringa. Men imorgon måste jag, så är det bara. Sedan ska jag vara med Vilma och Akilles ett tag, promenera lite. Mysigt. Hoppas på bra väder då, så bra som det nu kan bli när det fan nästan är minusgrader ute...

Nu ska jag läsa lite bloggar och kolla runt lite.



Jag och William slåss lite. Haha. Älsklingen

Kommentarer
Postat av: Lina

NU kommenterar jag och skall nu skriva egen blogg. har dock inget liv att skriva om men vad gör man....

2008-09-15 @ 00:40:06
URL: http://prodigio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0