Trött som som fan!!

Publicerat: 2008-10-15 Kl: 23:55:08 | I kategori: Min vardag


Fan vad trött jag är. Som tur är. Då kan jag somna inom kort.

Klev upp kl 9 imorse och åt frukost. Ville verkligen inte kliva upp, det tog emot riktigt mycket men jag var ju tvungen. Jag är ju vuxen nu, då kan man inte göra som man gjorde när man var 15 och bara skita i allting och ta det senare ;) Haha. Önskar att det var så fortfarande. Haha. Tog iallafall 10.15 bussen till jobbet. Det gick bra att jobba.. Chefen var på utbildning så det var jag Ewe o Laila som jobbade. Tur att det gick bra iallafall då! Samma sak imorgon. Men idag fick jag stanna till 17.45 för att Jonas var på utbildning också. Imorgon behöver jag bara stanna tills jag slutar, skönt. 16.00 med andra ord... Ska nog sola efter det tror jag. Måste hem till mamma också och kolla om jag har fått mitt bankomatkort. Inom 10 dagar står det på Swedbanks hemsida. Borde väl ha fått det nu då? Hm. Vi får se.

På bussen hem från jobbet så var jag så jävla trött så jag mådde illa och höll på att somna flera gånger. Men det gick över. Åkte på middagen som vi var bjudna på men var inte där så länge, så när jag kom hem så la jag mig på sängen & slocknade direkt. Sov dock bara i typ en kvart eller nåt, sedan ville Danne fråga nånting så då väckte han mig. Då blev jag inte glad. haha. Men det var bra av honom, annars hade jag fortfarande sovit och då hade jag vaknat inatt kl 04 och inte kunnat somna om förrän typ 8 och då hade jag med säkerhet sovit över och kommit way to late till jobbet. Och det vore ju inte bra, eller hur?

Nu ska jag och älsklingen min lägga oss & se på film. Han har laddat ner en massa bra nya så jag vet inte vilken jag vill att vi ska se först. Danne vill se Zombie strippers. Jävla töntjävel. Bara för att Jenna Jameson är med i den. Haha. Jag vill se Fear and Loathing in Las Vegas. Den är skit rolig. Haha. Den ska vi se. Det ska jag se till.

Till Vilma: Okej, ska ladda ner den då bara för att du tjatar om den hela jävla tiden!! Men tack för tipset ;) Nej. Angående One tree hill så har du lite fel... I andra säsongen så sticker Haley iväg med Chris på turnén och kommer tillbaka i sista avsnittet. Så ifall du är på säsongen när dom försöker lappa ihop sitt förhållande så är du på säsong 3 och inte 4 som du trodde. Så nu har du fått hjälp som du bad om! :) Jag är experten, haha. Tack för tipset om filmerna iaf. Puss hör av dej nåt, du vet vad jag vill låna av dej!! ;) Din lilla svarta.... HEHE. Puss


Ciao


Fan vad jag saknar deeeeeeej min älskling!!

Kommentarer
Postat av: UHUHUHUH

Jaa okej men isåfall ska ja börja i säsong 3:-Doki doki nice bajs....JA

2008-10-16 @ 18:33:21
Postat av: vilma

Gumman du som gillar att skriva kan inte du skriva en resume åt mej om vad som hännt i säsgong 1 å 2 så ja vet..orkar inte se om och har typ glömt.berätta sånt som e viktigt typ hemlisar mellan dom som dom inte vet osv osv...TACK du kan skriva de i bloggen elr som kommentar i min nlogg.puss

2008-10-16 @ 22:20:27
URL: http://vilma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0