Solning

Publicerat: 2008-10-11 Kl: 00:52:36 | I kategori: Min vardag


Det blev en solning ändå förut. Även fast jag varken orkade eller hade lust. Men jag kände att det var något jag behövde göra, så jag tog bussen ner på stan och gjorde det. Skönt tyckte jag när jag väl låg där. Skönt i luften också, inte för kallt eller varmt. Perfekt kvällsväder såhär på hösten. Jag blev klar 10 över vilket alltså resulterade i att jag fick sitta på Navet i 30 minuter innan bussen kom. Men det gjorde inte så mycket, jag hade tagit med mig en tidning. Som tur var. Smart jag är.

Efter solningen så kom jag hem, pratade med Evelina i telefonen. Pratade lite med Danne. Sedan gick jag ner och satte mig och tittade på TV i vardagsrummet. Läste Aldrig fucka upp. Tog det lugnt. Sedan hoppade jag in i duschen, och där stog jag länge kan jag lova. Underbart var det. Ouff :) Skönaste duschen på länge. Konstigt detdär, vissa gånger är det skönare att duscha än andra gånger. Hur konstigt som helst egentligen. Det är ju likadant varenda gång man duschar.

Nu sitter jag här, Daniel har nyss spelat Fifa 09 som vanligt och vi håller på att ladda ner en massa filmer. Nice.
Imorgon blir det jobb i 10 timmar, men jag jobbar med Ewe så det ska nog gå smärtfritt. Jag Evelina och Jenita är det tror jag. Moa kanske också. Evelina kommer och hämtar mig kl 10, skönt så slipper man ta bussen flera timmar innan.

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar och sedan lägga mig med älsklingen och mysa.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0