Jobbat

Publicerat: 2008-10-08 Kl: 18:08:55 | I kategori: Min vardag


Hejsan.

Hm, vad ska jag skriva. Kanske ska berätta lite vad jag har gjort idag. Inte så mycket. Klev upp kl 10, tog bussen till jobbet halv 11 och började jobba kl 11 :) Det gick jättebra faktiskt. Vi håller på att bygga om så det var inte så jättemycket folk, om det berodde på det vet jag iof inte men ändå. Jobbar imorgon också kl 11-16. Idag fick jag gå 14.30, så det var skönt somfan! Min chef vill att jag ska få in lunchvanan eller vad han sa. Haha. Jag vet inte varför men jag klagar absolut inte. Även om jag inte skulle ha jobbat varken idag eller imorgon, men jag behöver ju pengarna och att jobba dagar är inget jobbigt alls.

Efter jobbet åkte jag direkt till Granloholm och träffade Danne vid ICA. Sedan har vi gjort massa saker och åkt moppe o grejer! Hehe. Var rädd för polisen men det gick bra. Smärtfritt. Tur det. Sedan åkte vi tillbaka till Granloholm och nu är vi hemma här. Jag ska åka ner och sola strax. Är så jävla rastlös. Har så jävla tråkigt.

Förhoppningsvis är jag ledig på fredag så jag kan vila lite. Jobbar lördag med Ewe Moa och Jenita. Jag och Ewe öppnar så hon ska hämta mig på motorcykeln så jag slipper åka bussen tidigt på morgonen ;) Hon är bra snäll hon!! Dendär jäveln. Haha. Nerå.

Jaja... Ska dra nu. Skriver nog mer senare.
Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0