Helt åt helvete

Publicerat: 2008-10-30 Kl: 21:00:10 | I kategori: Min vardag


Hela denhär dagen har varit helt åt helvete. Den började väl rätt okej med Danne som väckte mig och var mysig och så. Men ända sedan han gick så har allt varit kaos... :/ Fan jag vet inte hur länge jag kommer att orka med dethär.. Det gör så jävla ont.

Gick och jobbade kl 16 iaf, kom lite sent pga orsak men det gjorde ingenting. Sedan pallade jag verkligen inte stå där på jobbet med den paniken jag hade och känslorna som fanns i mig.. Så Nadia var så jävla snäll och kom och jobbade för mig även fast det bara var en timme. I owe her. Fan vad snällt av henne. Så tack för det Nadia!!

Nu sitter jag och väntar på att Sandra ska komma hem så jag har någonstans att gå istället för att vara här. Måste iallafall vänta på Danne som kommer vid halv10, men sedan drar ju han iväg igen så vi får se. Ska väl iaf ner till Sandra lite senare.

Måste hämta min digitalkamera hemma hos Danne också. Jag måste knäppa kort så jag kan börja sälja lite saker på Tradera! Jag vann en auktion där idag, min första :D Haha. Skitbra ju. Ska betala in pengarna efter 24 inatt så har jag paketet på måndag! Bra bra. Har ett paket från H&M att hämta ut på Ica också. Hann inte göra det idag eftersom jag inte kom från jobbet förrän kl 20. Så det får jag ta imorgon. Börjar jobba kl 13 och jobbar till 18.15! Skönt pass.. Sedan jobbar jag hela helgen. 20 timmar på en helg är inte alls jobbigt? Huga ligen.

Aja. Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0