Vilket äventyr!

Publicerat: 2008-11-14 Kl: 23:50:49 | I kategori: Min vardag


Ja herregud vilken dag det har varit. Skönt att den är över strax. Hualigen. Men det är väl såna tider nu. Depressionskriser. Är ni deppiga också nu när vintern snart är här och det är mörkt mesta tiden av dygnet. Jag är så less på det. Mörkt kl 16 lixom? Wtf. Vågar inte ens gå hem från jobbet på eftermiddagen (nästan haha) för att det är så jävla mörkt ute. Så tråkigt. Jag vill ha sommar nuuu!!!

Aja. Efter att jag och Sandra gick hem ifrån henne så gick vi upp till mig, sedan gick vi nästan direkt ner på Ica igen. Jag köpte cola och cigg åt mamma och snus åt mig sjelf. Sedan gick vi hem till mig igen...

Efter ett tag när jag kom hem så kom jag på att jag hade fått pengar av mamma så jag laddade på mobilen. Så började jag söka efter påfyllningskvittot men jag hittade det verkligen ingenstans i hela lägenheten. Vart fan tog det vägen tänkte jag, och blev mer och mer förbannad. Stackars Sandra som har fått stått ut med min irritation hela dagen. Iallafall, när jag inte hittade det någonstans ALLS, det fanns verkligen inte alltså, så bestämde jag mig för att gå ut och leta efter det. Jag skulle ha det så var det bara. Så gick vi... Efter några meter så upptäcker jag att min nyköpta snusdosa ligger på backen, nästan fastfrusen i marken. Vad fan? Hur i helvete kan man tappa en snusdosa utan att höra det. Det borde ju ha låtit när den föll i backen. Kanske berodde det på att Sandra skriker när hon pratar så man blir döv!! Jag blev iallafall glad att jag hittade den, den var ju oöppnad och låg några meter utanför mitt hus så jag fattade ju att det var min. Men jag tänkte att kvittot borde ju ligga någonstans vid snusdosan, borde ju ha tappat dem båda samtidigt. Men inte då. Vi fortsatt och gå sakta sakta medans vi tittade överallt på den vita backen efter ett vitt kvitto. Fan alltså vad kallt det var. Men när vi kom till Ica parkeringen så hittade vi det äntligen! Yes. Då blev jag jätteglad.

Men hur fan i helvete kan man vara så jävla klantig att man tappar 2 saker på vägen hem från Ica? Det är ungefär 50 meter eller någonting till Ica från mig. Fan alltså. Vad dumt. Tur iallafall att jag hittade båda sakerna! Annars hade jag fortfarande varit galen.

Nu ska jag lägga mig och sova. Är jättetrött efter denhär jobbiga dagen. Allt har bara varit skit föutom att jag fick träffa William och gå på hans kalas och träffa alla som var där :) Det var roligt. Men han var lite snål med pussarna idag.. Den enda han var generös mot var mommen sin. Haha. Gullunge. Så jag lurade han och sa att jag skulle gå hem och då fick jag en puss! :D Haha. Grattis åter igen storkillen! Loooove.

Godnatt.

Saknar dej och tänker på hela tiden (`v´)

 xoxo /Emma. 


     


Lägger in några bilder på snyggingen & mig eftersom det är hans dag idag :D

Kommentarer
Postat av: Frida

Du passar med bebis! Skaffa du så slipper alla tjata på mig som tvärvägrar :P

2008-11-15 @ 00:22:02
URL: http://fsendelbach.blogspot.com
Postat av: Anonym

roligare att läsa när du har bilder!

2008-11-15 @ 19:30:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0