Stressig & jobbig dag.

Publicerat: 2008-11-15 Kl: 21:15:33 | I kategori: Min vardag


Godkväll everyone. Sitter här och väntar på att håret ska bli någorlunda torrare så att jag kan torka det :) Annars blir det så konstigt om det är dyngsurt när man blåser det. Så jag passar på att skriva ett litet inlägg under tiden då!

Idag klev jag upp halv11 och började jobba kl 11. Men jag var inte sen ;) haha. Snabbast i världen. Höll på att ramla flera gånger påvägen till jobbet, vart så jävla less över att det snö-regnade. Jävla slask äckel väder... Uhh. Aja.

Jobbet gick bra iaf! Vi fick nån ny tjej idag.. Så vi fick ju hålla på & visa henne allt och lära henne saker och så. Men jag tror att det kommer att gå bra med henne, hon var duktig iaf!

Stängde ensam med Jonas. Och såklaart precis när Lina gick så kom det massor med folk. Fan vad less jag blev. Men sånt man får ta!! Så vi stressade som faaaan med stängningen för vi båda behövde komma därifrån fort, men inte fan blev vi klara fort eller... Närå! Det blir man aldrig på detdär jobbet, haha. Alltid nåt som krånglar.

Halvsprang hem från jobbet, hoppade in i duschen för jag höll på att bokstavligen flyta iväg. Men nu är jag ren och fräsch igen :) Fit for fight. Ska snart åka till Daniel och vara med honom lite... I've missed you!

Nu måste jag skynda mig.

Xoxo /Emma


En bild på mig & Danne sen nyår.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0