pizza & trocadero ;)

Publicerat: 2008-11-01 Kl: 23:47:21 | I kategori: Min vardag


Hej alla.

Vad ska jag skriva idag då.. Jag har ingen fantasi, har sån jävla huvudvärk!


Igårkväll så myste jag och Danne heela natten, det var så mysigt och han var så himla gullig :) I love him. Så det tog alldeles för länge innan jag somnade, ville bara ligga och umgås med sötnosen. Han är så underbar.. Men tillslut somnade jag. Det var så jävla skönt. Men min säng är ju dum i huvudet så det funkar ju inte ens att ligga normalt i den. Benet längst in mot väggen har lixom "vikt" sig så det ligger ner typ, så hela sängen lutar och det är riktigt störande när man ska sova.. Men som tur är så ligger Daniel på den sidan & inte jag ;) Haha. Jag ska ha alltid det bästa. Den bästa kudden & bästa sidan. Punkt slut. Haha..

Idag så har jag jobbat hela dagen. Jag kom en timme för sent imorse för jag var tvungen att göra en massa saker, det var inte meningen att jag skulle komma sent men jag är ju så jävla klantig så jag alltid glömmer en massa saker. Men dagen gick iallafall bra! Det var helt fucking stendött hela dan. Vi sålde typ för nå ynka tusen och vi brukar sälja för mycket mer än så.. Så eftersom det var så jävla lite folk så stängde vi kl 17.00, det var jätteskönt. Lina fick gå hem och slippa städningen, så jag och Ewe stängde själva men det gick jättebra... :) Sedan kom Sandra & mötte oss när vi gick från jobbet, och sedan följde hon med mig hem och Ewe gick hem till sig. Sedan var vi här och umgicks och efter ett tag så gick vi ner till en granne i huset nedanför och där var det ett jävla liv... Komplicerat jävla liv man lever asså. Fuck it.. Men vad ska man göra? Ingenting.

Nu sitter jag och pratar med Sandra i telefonen, hon pratar så jääävla mycket så jag börjar få ont i nacken eftersom jag håller telefonen mellan örat & axeln. Försöker avsluta hela tiden, oh. Nu äntligen la hon på. Skönt. Hahaha, vad taskigt det låter men det är inget negativt menat.

Danne är ute och möter en kompis till honom en snabbis nere vid Konsum, mamma sover & jag har beställt pizza för en stund sedan som har kommit. Jag orkade bara halva och Dannes står fortfarande kvar här och blir kall eftersom han är den segaste som finns i denna jävla värld.

Nu ska jag titta på Andra avenyn som jag aldrig fan får tid till annars! Sedan ska vi lägga oss, iallafall jag. Jobbar 11-16 imorgon. Moa ska jobba min kväll för jag pallar inte asså känner jag... Är så jävla trött & slut psykiskt så jag bryter snart ihop.

Godnatt people

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0