Nu blir det sängen.

Publicerat: 2008-11-21 Kl: 22:28:36 | I kategori: Min vardag


Jag är så in i helvetes jävla trött. Ska lägga mig & sova.. Skönt så jag kan kliva upp tidigt imorgon och städa mitt rum. Ska verkligen storstäda så in i helvete. Har laddat ner Step up 2 - The streets nu. Sett den förut med Danne men då somnade jag väl, eftersom jag inte kommer ihåg speciellt mycket av den. Jag somnar alltid när jag och Danne ser på filmer. Det är så mysigt när han ligger bakom mig & håller om mig och killar mig på ryggen eller i håret, då somnar jag jämt. På studs. Nu kommer det väl ta tre timmar innan jag blir trött. Kommer nog bli pigg när jag lägger mig i sängen.

Sandra & Anders har tjatat på mig att jag ska komma till Borlänge i helgen och vara med dem. Jag vill det för jag har ju ändå ingenting annat att göra på dagarna. Men jag har inga pengar. Så jag blir hemma in the Sundsvall. Men helgen går fort, hoppas jag. Men det som är jobbigt är att man tänker så jävla mycket när man är ensam. Man känner så mycket känslor som egentligen ligger undangömda. Jobbigt är det. Men men. Man kan inte alltid ha roligt heller, sa alltid min mamma när jag klagade på att jag hade tråkigt när jag var yngre.

Jag har iallafall bestämt mig för att bli blond igen. Men det är så svårt att gå från brunett till blondin. Men jag har gjort det förr & lyckats så varför skulle jag inte lyckas nu? :) Ska ha kvar mitt underhår brunt iallafall, så det är bara överhåret jag behöver oroa mig över. Men jag ska lixom slinga och slinga och slinga tills håret tillslut är blondt... Vet att det kommer bli slitet som satan, men det får man ta om man vill bli blond. Får köpa en riktigt bra hårinpackning så löser det sig nog. Mitt hår blev jätteslitet nu när jag färgade det brunt också, tappade säkert 1kg hår. Haha. Men det gör ingenting när man redan har så jävla mycket barr. Måste iallafall klippa mig. Håret har blivit långt, och det jobbiga är att det är så jämnlångt. Om det är uppklippt så känns det mycket lättare... Och jag har alltid uppklippt annars, men nu var det ett tag sen jag var hos frisören. Får ta tag i det någonting framöver.

Nej. Tvätta ansiktet nu & smörja in det, eftersom det är så sjukt torrt nu när det är så himla kallt ute. Man känner hur det sticks i ansiktet när man går ut.

Xoxo  /Emma



i wish you were here





Williams kanin Putte. Ser ni vad stor han har blivit? Han var jättepytteliten förut och då kunde man hålla han i handen, jag satt alltid och hade han på bröstet och gosade med han. Sen kunde han ligga där i flera timmar och bara ligga. Det var så mysigt. Gullis.

Kommentarer
Postat av: vilma

även"I wish you were here"ser ut som du menar bunny;-)haha...Jaa men jag kan klippa dej om du vågar ställa upp på det om du vill de..bara om du vill alltså haha..puss

2008-11-21 @ 23:35:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0