Nice som fan!

Publicerat: 2008-11-13 Kl: 20:59:39 | I kategori: Min vardag


Frida har fixat en ny bloggdesign till mig. Bad henne bara att göra en ny header eftersom hon är så jävla duktig på allt som har med koder och mallar och photoshop och allt att göra :) Så gjorde hon 2 st headers åt mig.. Sedan loggade hon in o gjorde om hur mycket saker som helst. Snällt somfan!! Glad blev jag då. Det är ju alltid roligare att skriva i en blogg som ser bra ut... Såklart.

Nu ikväll har jag inte gjort så mycket. Har varit deppig mest.. Var på Ica förut med Sandra, sedan gick vi hem till mig. Mamma kom hem efter ett tag och det blev väl som vanligt här hemma. Men nu har det lugnat ner sig, skönt är väl det. Efter en liten stund kom Tobbe hit också, inte träffat han på några dagar så det var ju roligt! Sedan tjatade han med sig Sandra ner på Ica medans jag plattade håret som såg förjävligt ut, somnade med blött hår igår. Så nu ser jag väl normal ut iallafall, hehe. Tobbe ba "men du ser förjäääävlig ut, vadfan har du gjort!!" Hahaha.

Tobbe och Sandra kom tillbaka & vi skulle egentligen åka upp på sjukhuset, men vi sket i det. Orkade inte. Sedan gick Tobbe och kom tillbaka efter en stund, sedan kom Danne också och umgicks ett tag med Tobbe, fast dom var här inne hela tiden. Alla är alltid i mitt rum :S Tobbe, mamma kommer alltid fan in hit och är här, lägger sig i min säng och skit. Så fort mamma är här inne så kommer Pontus in hit, Ante kommer. Fan alltså :P Fast att mina kompisar är här gör ingenting. Det är bara roligt tycker jag :)

Nu har Sandra gått hem en sväng för att hon ska se på Medium. Hon mår inte så bra idag... Så nu sitter jag här helt ensam. Mamma sover. Jag måste gå ut med hunden också. Tror jag ska gå ner på Ica när jag går ut med honom. Fast jag har nästan inga pengar & jag måste ju köpa en present till William som fyller 2 år imorgon :D Storkillen.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0