Hemma nu!

Publicerat: 2008-11-10 Kl: 01:57:39 | I kategori: Min vardag


Så. Nu är jag och Daniel hemkomna från Evelina och Danne! Jag har tvättat ansiktet med min ääälskade grej från Apoteket som jag lånade av Ewe eftersom min egen är slut för tillfället, och jag har inte haft tid att åka ner på stan och köpa någon ny. Och Evelina använder nästan aldrig sin längre, så det gick bra att jag lånade den i några dagar... Det tackar jag för. Jag var utan den i 2 dagar och min hy reagerade jävligt negativt. Men nu blir det som vanligt igen. Tur det.

Nu sitter jag och Danne och tittar på Most Haunted. Vi tittar alltid på det. Så jävla äckligt idag alltså. En dörr som slogs igen hur hårt som helst, och en kille som blev slagen hur hårt som helst på armen så han skrek rakt ut "AAAAAJ" Helt sjukt läskigt.

När Most Haunted är slut så ska vi lägga oss och kolla på Andra avenyn. Idag är det ju iallafall rätt dag ;) Haha. Äntligen. Jag har längtat. Fastnat jättemkt för det ända sedan Kitty kom med i serien. Gillar henne som fan.

Nu är programmet slut så nu blir det sängen! Måste upp tidigt imorgon för jag ska hinna göra en massa saker innan jag börjar jobba. Jobbar både måndag och tisdag med Evelina, så det ska bli skönt...

Godnatt. Hörs imorgon.

Ciao


Johanna Lazcano som Kitty
i Andra Avenyn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0