En tuff dag..

Publicerat: 2008-11-04 Kl: 00:00:11 | I kategori: Min vardag


Så som alla andra.. Men så är det.

Idag vaknade jag tidigt, typ halv9 första gången för att mamma och alla kom in och störde mig när jag sov flera tusen gånger när jag fan ligger & sover. Dumhuven. Störigt som fan. Bara för att dom är uppe tidigt så betyder inte det att jag också vill vara det. Jag började inte jobba förrän 16 heller så vad fan ska jag upp halv 9 och göra? Herregud..

Sedan vaknade jag igen vid typ 12... :) Danne skulle på en massa möten och sånt, så jag vaknade när han gick. Så gjorde jag mig iordning och gick ut med hunden. Sedan kom Danne hem och jag  gick till jobbet.

Det gick bra att jobba idag. Det var faktiskt ganska skönt att komma bort lite och tänka på annat än allt som händer. Jobbade med Ewe och Lina, men Lina fick ta min pil så hon gick vid 18.00 typ. Men det gick bra att stänga bara vi två. Det var skönt att det var så himla lite folk också. Bra det. Inte för affärerna kanske men för mig ;) Haha.

Nu på kvällen efter jobbet så gick jag och Ewe på Ica. Sedan gick vi hem till mig och umgicks lite. Sandra kom förbi en sväng också. Sedan gick jag Danne och Ewe hem till henne för Danne och Danne skulle spela xbox och skit. Så blir dom svinstolta för att dom gör ett jävla mål i ett jävla spel :P Hahaha.

Nu ska jag tvätta ansiktet och sedan ska vi lägga oss. Jag har jätteont i mitt ben alltså :/ Hatar att det börjar bli så jävla kallt ute.

Godnatt.
Emma




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0