Dusch och sånt

Publicerat: 2008-11-08 Kl: 17:05:56 | I kategori: Min vardag


Idag vaknade jag av att mamma väckte mig och ville ha lite tvätt av mig . Skönt att bo hemma så slipper man tvätta själv ;) Haha. Men det är ändå kul att tvätta tycker jag, kanske beror på att jag bara tvättar mina egna kläder & Dannes.

Efter mamma hade väckt mig så klev jag upp och käkade med henne och Pontus. Pyttipanna som var hemmagjord, skitgott var det :) Sedan duschade jag och massa sånt, fixade mina rena kläder osv. Och nu sitter jag här. Danne ligger fortfarande och sover..  Ovanligt! Haha. Ikväll vet jag inte vad vi ska göra. Inte så mycket. Mysa och ta det lugnt antar jag..

Mitt internet är cp. Vissa saker fungerar inte som dom ska. Hm. Vet inte vad felet är. Får leta reda på det, om en stund. Inte nu.

Katrin Schulman (numer Zytomierska men wtf) är i Sundsvall idag och inatt!! ;D Värsta nice. Kanske ska åka ner på stan och ställa mig utanför Knaust och se ifall jag ser henne. Haha. Nej det ska jag inte, skojade bara, men skulle vara kul o se henne eftersom jag beundrar henne så mycket. Hon är nice. Skitrolig. Synd att hon och Alex har gjort slut bara. Jag älskar honom med. Haha. Calle också. Fast inte lika mycket.

Nu kom mamma in med nån dricka med lime i. Det var surt som fan så jag tror jag avstår.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0