goder morgon.

Publicerat: 2008-03-16 Kl: 07:42:14 | I kategori: Min vardag


Inte sovit många timmar inatt, men det kan väl inte hjälpas det. Beror nog på att jag sov en stund på kvällen och vaknade vid 23.30, haha.. Sjukt trött igår. Blivit det på senare dagar, sover hur mycket som helst. I vanliga fall skulle jag tvinga mig själv att somna om nu, men det tänker jag inte göra idag. Ska snart duscha och så... Städa rummet måste jag göra åxo, hittar inte ens golvet som lina brukar säga. Kan inte städa förrän älsklingen vaknar dock, kul o vakna av en jävla dammsugare lixom.. Hatar när mamma ska hålla på o dammsuga på morgonen så man vaknar.

Igår gjorde jag inte så mycket, var vaken till 7 på morronen pga orsak. Jävla idiot alltså, måste styra upp dehär nu, jobbigt när man försöker så gott man kan men det inte räcker till lixom.. :/ Men what to do, får se.. Har iaf pratat med en person igår som gjorde mig ganska glad faktiskt! Inte pratat på typ 5 år... Vi smsade iof bara men ändå. P, hoppas du står vid ditt ord denhär gången, även om jag inte hoppas överhuvudtaget. Pallar inte bli besviken...

Iallafall, efter att jag somnat vid 9tiden så klev jag upp vid 15, borstade tänderna och sånt och gick (!) ner till IP o kollade på Dannes match, my love, duktig somfan.. :D Träffade Fredde där så ja hade iaf nån o sitta med. Sen fick jag och danne skjuts hem av Henke, så när vi kom hem så gick ja ner på ica o handlade mat oså, sen lagade jag ;) haha. duktig jag är.. Sen har jag inte gjort så mycket, legat och sett på senaste One tree hill avsnittet, faaaaaattar inte att Haley vill skiljas.. Blev nästan tårögd när jag såg det, jävla idiot hon är ju dum i huvet. Och så slutar avsnittet med att Haley ringer Lucas och säger "I have to talk to you, you cant marry Lindsay", sen slutar det !!!!! Fan vad arg jag blev. Undrar verkligen vad anledningen är, förutom att jag tycker han ska gifta sig med Peyton istället. Det har jag tyckt sen alltid. Tror nog han kommer göra det i slutändan, annars är hela serien förstörd och då måste jag ringa och mordhota wb.


Aja, nu har jag skrivit så det räcker i några veckor. Haha ;) Neerå, skriver nog mer sen om jag har tråkigt.


Danne you know i love you, right? <3
im holding you closer than most, cuz you are my heaven

.
one tree

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0