Sista morgonen

Publicerat: 2008-07-16 Kl: 02:28:43 | I kategori: Min vardag


Ett litet nattligt inlägg hinner jag med innan det är dags att försöka somna. Vilket - såklart - kommer att misslyckas, som vanligt. Jag lyckas aldrig att somna. Jag kan helt enkelt inte sova utan Daniel. Det går inte. Det verkar bara inte finnas i mitt system. Det är helt jävla omöjligt. De få gånger jag dock lyckas somna, är när jag är totalt utmattad och bara däckar så fort jag lägger mig i sängen. Men inte annars. Jag sover högst 2 timmar per natt annars. Jag blir så sjukt trött på dagarna av dethär, men det är såhär det är och det kan jag inte göra nånting åt.

Ikväll har inte så mycket blivit gjort. Efter att jag kom hem från stan så stog till min förvåning min älskade pojkvän utanför porten och väntade på mig där. Den kramen jag fick var helt förtrollande. Så mycket kärlek som jag kände och fick då har jag inte känt på länge. I det ögonblicket visste jag, att dethär är killen som jag älskar mer än nånting annat. Vi bara stog där och höll om varandra i kanske 10 minuter. Min älskade Daniel. Du förstår inte hur mycket jag älskar dig. Men jag gör iallafall det. Så otroligt mycket. Kan inte ens förstå det själv. Vår kärlek övervinner allt - visst hjärtat? Du är så fin. Vackraste jag vet. Saknar dig. Längtar tills vi ses, hoppas vi ses imorgon. Det ska jag se till annars.

Imorgon ska jag inte sova så länge. På morgonen när jag kliver upp så ska jag duscha först och främst. Sedan ska jag äta frukost. Kanske kolla på lite tv och så. Om klockan inte är allt för tidigt så ska jag ringa Danniie och se vad han gör. Lär väl väcka honom. Har aldrig träffat en människa som älskar att sova så mycket som honom. Han tycker till och med om att sova mer än jag. Och då kan jag tala om att man älskar att sova. Jag tycker nästan att det är det bästa som finns.
Sedan börjar jag jobba kl 16.00! Alltid bra med pengar. Det är skönt att jag har börjat jobba igen känner jag. Det känns bra att veta att man har någonting viktigt att göra på dagarna. Att man får pengar är ju inget minus heller direkt.

Nu ska jag se Sex and the city filmen för hundraelfte gången. Men jag tycker att den är skön att försöka sova till. Jag behöver inte anstränga mig för att hänga med i den eftersom att jag redan sett den flera gånger. Alltså känner man ingen press till att inte somna. Förstår ni vad jag menar? Vet inte om jag förklarar så bra. Man behöver inte vara orolig över att inte hänga med i filmen, helt enkelt.

Imorgon ska jag knäppa bilder med min kamera. Det var så längesen. Ångrar att jag inte tog en bild på Danne idag. Han var så himla fin när han satt här i sängen och bara log mot mig. Min finaste fina. Vackraste vackra. Du är underbar.


Godnatt.
Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0