sexual intelligence

Publicerat: 2008-07-09 Kl: 03:21:16 | I kategori: Min vardag


Nu har jag gjort alla mina go-to-bed-sysslor. Tvättat ansiktet, satt upp håret, smörjt in ansiktet, borstat tänderna, målat på nail-hardener så att naglarna inte filar sig så fort dom växer och går av direkt. Hatar det med mina naglar. Så svaga...

Ska ladda ner en film nu, eller en dokumentär är det snarare tror jag att det är. Sexual Intelligence heter den. Efter boken av Kim Catrall som spelar Samantha i Sex and the city! Lär ju vara jävligt bra tror jag. Återkommer med en resumé när jag har sett den. Ska försöka få ett par timmars sömn nu innan tvättstugan börjar. Jag längtar tills alla mina kläder är helt rentvättade. Finns väl inget skönare?

Ringde min bror idag och pratade lite med honom :) Checkade in lite sådär för att höra vad som har hänt på sistonde och sådär. Allt var bra och han mådde bra. Nu kan jag vara lugn.

Saknar min ängel. Imorgon ska vi pussas hela dagen. Min sötnos. Hoppas du sover gott och drömmer om mig ;) Hehe. Jag drömmer alltid om dig.

Godnatt, förhoppningsvis. Annars lovar jag att uppdatera igen. Ligger i sängen med min mormors underbara lyxiga bärbara. Så skönt.




Kommentarer
Postat av: QUEENIEQUEENIE

Kom med den bästa anledningen, till varför kassörskor vägrar sälja tobak & öl till 60-90åringar, och jag länkar din blogg i 10 dagar? LÄS MER HÄR: http://metrobloggen.se/queenie

2008-07-09 @ 03:41:35
URL: http://metrobloggen.se/queenie

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0