sex and the city maraton

Publicerat: 2008-07-06 Kl: 05:25:18 | I kategori: Min vardag


Jag är så otroligt jävla less på att vakna mitt i natten och sedan vara vaken hela nätterna. Iof så somnade jag ganska tidigt inatt, kl 2 ungefär. Sedan ringde Danne och väckte mig kl 3. Sedan dess har jag inte kunnat somna om. Ligger bara som en säl i koma och blundar och vrider och vänder på mig. Jobbigt. Men jag har iallafall tankat 6 avsnitt från Sex and the city, säsong 2. Det är ju soft iallafall. Så jag har nåt att fördriva tiden med.

När det blir en någorlunda vettig tid på dygnet (om jag inte har somnat då) så ska jag åka ner och sola litegranna. Ska bli skönt. Sedan ska jag åka hem och duscha (läs: bada), sen göra mig iordning och vänta på att min kille ska höra av sig. Så ska jag åka till honom, längtar så mycket efter han så jag håller på att bryta ihop. Jag är inte van att vara utan honom, speciellt inte såhär länge. Jag vill inte vara det. Men ibland har man inget val. Så är det. Tyvärr.

Nu ska jag fortsätta ligga här som en komadrabbad säl och titta på SATC. Längtar tills jag får se filmen. Har inte fått fingrarna ur arslet och gått och tittat på den än. Skulle gå med Sandra förra veckan men det blev aldrig av. Vi orkade inte. Tobbe övertalade oss att inte gå, haha. Men jag brydde mig inte. Filmen försvinner ju inte direkt.

Jag fick en tanke förut. Jag kanske borde börja ha teman här på bloggen. Ett tema jag skriver om typ en dag i veckan eller så. Så att det inte bara blir en massa onödigt snack om mitt liv som är helt totalt ointressant att läsa, och jag förstår egentligen inte hur jag kan ha så mycket läsare. Folk som inte känner mig, hur roligt kan det vara att läsa sånthär då? Jag läser nästan inga bloggar överhuvudtaget. Läser Katrin Schulmans, Natacha Peyres, Ewes, Vilmas, Linas och Fridas. Sen ingen mer. Finner det inte intressant överhuvudtaget.

Hoppas absolut att det inte är lika kallt idag som det var igår. Jag fattar inte att vädret är såhär när det är juli. 12 grader mitt i sommaren. Och dagen innan var det 30 grader. Skit land vi bor i. Jag ska bo i ett varmt land när jag blir äldre, så är det bara. Det har jag redan bestämt.

Nu orkar jag inte skriva mer.
Ciao
/Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0