saknaden är redan stor

Publicerat: 2008-07-09 Kl: 01:46:53 | I kategori: Min vardag


Godkväll everybody.

Min dag började med att jag Danne och Renzo gick på Ica kl 0900 imorse och köpte lite frukost och sånt. Smarrigt.
Efter vi hade ätit så gick vi upp och kollade på tv och sådär. Renzo gick och la sig efter ett tag. Sen somnade jag i några timmar medans Danne gick ut och spelade lite boll.

Vid sextiden så cyklade jag och älsklingen till Nacksta. På en cykel som ena pedalen (eller som vi säger "pedejls" haha, internskämt) av hela tiden. Skitläskigt. Haha. Så gick vi upp till min mormor och pratade med henne lite, sedan gick vi ner på Konsum åt henne och sådär. Efter ett tag drog min älskade och jag umgicks med mormor ett tag innan jag badade.
Sen torkade jag mitt hår och klädde på mig. När jag skulle klä på mig fick jag panik och insåg att jag hade glömt massa kläder hemma hos Danne som jag verkligen behövde. Så Sandra följde med mig och tog bussen hem till honom. Hämtade halva garderoben typ, har tvättid 7 imorgon bitti. Fyfan hur ska jag orka upp? Aja. När vi kom hem så var klockan mycket och vi la oss och såg på TV hemma hos henne. Sedan gick jag hem till mormor igen bara.

Nu ligger jag här och har precis läst klart mina bloggar som jag läser. Sitter och pratar med Juanoch Renzo som är mongo på msn, haha. Ska försöka ladda ner nån film eller någonting så jag kan försöka somna. Jag saknar min danne så jävla mycket. Min finaste. Du är verkligen allt för mig. Längtar tills vi syns imorgon :) Hoppas natten går fort! Puss love.

Ciao



TRUE LOVE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0