Sådär ja

Publicerat: 2008-07-05 Kl: 18:14:31 | I kategori: Min vardag


Nu har jag duschat och sånt. Härligt. Låg i mitt favoritbadkar och läste Vecko Revyn och drack cocacola. Innan det så lagade jag och mormor mat. Så jävla gott var det. Färskpotatis med lax och en skitgod sås. Så jääävla gott, blev helt mätt och kunde inte röra mig ens. Haha! :) Men det var soft ändå. Sen la jag mig i badet, höll på somna igen. Så trött. Kanske beror på vädret.

Snart ska jag nog åka ner och sola hade jag tänkt. Får se om jag orkar. Kanske gör det imorgon bitti annars. Vill vara brun iof, men blir en jävla omväg med bussen eftersom den tar en annan väg nu när det är Gatufesten. Hm. Jaja, det visar sig väl.

Smörjde in mig med mitt grymma bodybutter förut. Papaya lukt var det! Så fräsch sommardoft. Kommer ha på mig den varenda vareviga dag. Mormor köpte en också men hon kommer aldrig använda den om jag känner henne rätt. Haha.

Nu ska jag fortsätta lyssa och titta på Chris Brown. Blir helt tagen när han dansar. Fan alltså! :)
Vid åtta ska jag förbi Evelina och träffa henne litegranna. Hon sa att vi hade mycket att prata om ;) Hehe. Så jag får väl höra lite skvaller. Ska bli roligt! Min ääälsklings Ewe.


Saknar min Danne som fan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0