Nu ska ni få ett inlägg på riktigt

Publicerat: 2008-07-13 Kl: 01:53:36 | I kategori: Min vardag


Stackars satar. Jag har varit för lat för att orka uppdatera nåt... Men just nu behöver jag ha nått att göra för att inte gå under, måste ha någonting att pilla med för att hålla tankarna och känslan borta.

Igår gjorde jag inte så mycket alls. Jag var först här hemma med mormor bara, duschade o massa sånt. Såg på lite tv och käkade godmiddag :) Pratade med min älskling litegrann och sådär. Sen på kvällen ringde Tobbe och det blev ett jävla liv. Jag är så besviken på en av mina närmaste... Men men, inte mycket man kan göra. Vid 9 så kom Jocke och Sebbe och hämtade mig här utanför, åkte hem till mamma en snabbis o kollade läget och sådär. Sedan drog vi hem till Lena, hem till Jocke alltså. Där satt jag Sebbe Jocke & Lena och kollade på The ring 2. Fan vad äcklig den är. Trodde jag skulle dö. Var inget lätt att sova inatt, kan jag tala om. Var så jävla rädd så fort nånting lät. Jag sover ju med fönstret öppet, så det blir lite korsdrag så dörren in till rummet låter ibland. Vart så förbannat rädd varenda gång så jag var tvungen att tända lampan och lägga mig längre in i sängen. Haha. Saknade inte min älskade Danne lite då eller... Nääärå. Haha. Vilken barnunge jag är.

Idag så vaknade jag av att Evelina ringde 5000 gånger, men jag låg ju och sov så jag fattade ingenting så jag sket i o svara ;) Haha. Sedan kom mormor och väckte mig och sa att klockan faktiskt var halv 3 på eftermiddan och att jag var tvungen att kliva upp. Tur det, annars hade jag väl sovit till 5. Sagt och gjort så klev jag upp och läste tidningen och åt vindruvor. Älskar vindruvor! Min nya crush är det. Just love them.

Såg som sagt på Unfaithful, sjukt bra film. Den är lixom vacker för dragningen de känner till varandra. Man ser verkligen i deras ögon att dom vill ha varandra... Jag vet inte jag, men det ser så fint ut. Äkta. Jag gillar det iallafall. När filmen var slut så var maten klar, kyckling med ris och currysås :) Yummie. Blev jättemätt efter några tuggor, mådde inte så bra. Så jag åt inte så mycket, men det var gott iallafall.

Efter maten så tog jag mig ett varmt bad. Underbart. Mycket skum! Mormor undrar om jag har någon hud kvar för att jag duschar så länge varje dag. Haha. Smörjer aldrig in mig heller. Men jag blir inte torr, konstigt nog.

Nu på kvällen så har jag bara varit hemma hos Evelina & William och umgåtts med henne. Vi har suttit och pratat om allt viktigt här i livet och problem vi har och så. Skönt. Henne kan jag verkligen prata med, vet inte varför men vi är så lika på nåt sätt :) Min äääälskling. Hehe. Och såklart så har vi skvallrat en massa, haha. Och fått reda på en tragisk nyhet. Fan vad hemskt. Rös konstant i en timme efter jag fått veta. Fyfan...

Nu sitter jag hemma och ska slå på en film och försöka sova. Imorgon blir det stan med Mormor! Hoppas jag får massa saker. Jag brukar alltid få något när jag är på stan med mormor. Haha. Min favoritmormor. Inte för att jag har så många, men ändå.

Nu har jag gett er en uppdatering om mitt tråkiga liv. Hoppas ni är nöjda. Ska bjuda på lite bilder också! Har varit hem till mamma och hämtat en sladd till mobilen så jag kan överföra bilder. Det är bilder från mobilen eftersom min riktiga digitalkamera är trasig som jag nämnt tidigare. Men dehär får duga så länge.

Vi hörs. So long.
/Emma













1. Min moster Tova och min minsta kusin Hanna när vi är i Sidsjön och badar förra veckan.
2. Min kusin Wilma som är 6 år, också i Sidsjön.
3. Mitt underbara Bodybutter!
4. Danne som jävlas med mig när jag ligger och sover. Som vanligt.
5. Danne som jävlas igen.
6. Danne och Keilie samma dag som hon kom hem från Bulgarien!
7. Danne hemma hos Erika
8. Min inbjudan till Williams dop
9. Kuvertet med inbjudan till Willes dop
10. Armbandet som Keilie valde åt mig när de var i Bulgarien. Jättefint är det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0