när allt känns svårt...

Publicerat: 2008-07-15 Kl: 01:38:01 | I kategori: Min vardag


...Så är det bra att man har en vän som Evelina Persson. Hon försöker alltid hjälpa till när man mår dåligt eller behöver stöd. Så gör hon allt i den mån hon kan för att försöka få en att må lite bättre. I just love her :)

Ja.. Vart ska jag börja nu då?

Imorse vaknade jag av at jag hade fått ett sms av Ewe där det stog "Vi börjar elva :)" Jag som hade förberett mig på att kliva upp kl 9. Men det tog inte många minuter innan jag somnade om. Vid halv 11 ser jag att Evelina skriver ett sms där det står "Jag går nu", ingen panik jag fick då eller. Haha. Skyndade mig somfan att slänga på mig kläderna, borsta tänderna & tvätta ansiktet. Sedan gick jag och mötte henne vid ICA. Satan vad varmt det var imorse... Höll på att svimma när jag klev utanför dörren. Och dum som jag är så jobbade i jeans hela långa dagen. Det ångrar jag. Efter att jag Evelina och Jonas var klara med allt och hade stängt, så gick jag och Ewe och mötte hennes mamma & syster och hämtade William. Sötnosen. Sedan gick jag hem till min mormor och Evelina och William hem till dem. Jag satte mig vid datorn en snabbis och skickade nåt sms, sedan gick jag direkt till hem till Evelina. Det var menignen att jag skulle hjälpa henne att packa massa saker inför hennes flytt som sker inom kort, men jag var så ledsen och orolig så jag kände att det var lite svårt att finna ro till att göra det. Men jag packade iallafall en låda ;) Jag får hjälpa henne imorgon istället. Vi satt mest bara och pratade och tittade på Sex and the city, som vi alltid gör. Pratar alltså.

Nu är jag hemma. Är less på mig själv för att jag har sett Sex and the city filmen, annars kunde jag ha sett den nu. Men jag får väl se den igen då. Började att se Criminal Minds avsnittet som jag har laddat ner och väntat på i flera dagar igår, men jag var så utmattad att jag somnade direkt när jag la huvudet på kudden. Jag har ju ioförsig laddat ner Narnia med, den kanske jag ska se istället. Eller efteråt. Jag har börjat kolla på den 2 gånger redan, men sedan slagit av den eller somnat ifrån den. Men jag har ju sett den flera gånger förut, så det gör ingenting. Jag älskar den. Vet inte varför. Jag ska se sagan om Prins Caspian snart också. Haha, vilken barnunge jag är. Men det skiter jag i, för jag tycker att den är bra och då är det så.

Knäppte lite bilder på jobbet förut. Blev dock inga bra bilder. Det får jag ändra på nån annan gång när jag har tid och ork.

Nu ska jag se på film.
Bye


Jag är så besviken...



Mysigt att ligga och titta i sängen :)


Kommentarer
Postat av: ewe

haha ring miiig näru ser det här

2008-07-15 @ 18:47:35
URL: http://evelinapersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0