Mean Girls & Ice Age 2!

Publicerat: 2008-07-21 Kl: 01:20:07 | I kategori: Min vardag


Godkväll mina kära läsare.

Efter att jag vaknade vid 20.30 så klev jag upp. Tog på mig kläder och gick ner till Johanssons en snabbis. Rökte en cigg och pratade lite med Kerstin. Sedan gick jag upp hem igen, hämtade min väska och satte upp håret. Sprang bort på Ica innan det stängde, köpte en Grandiosa pizza och en liten cocacola burk. Sedan gick jag hem till Evelina. Pizzan blev typ förstörd för jag hade den inne i ugnen för länge.

Shabby och Ryssen kom förbi för de skulle hjälpa Ewe att formatera om hennes nya dator. De var inte så framgångsrika. Det var någonting som var fel med skivan, eller med datorn. Jag minns inte riktigt vad det var som var fel. Hoppas att det löser sig iallafall. Efter att Shabby och Ryssen hade gått så satt jag och Evelina oss ner och åt pizzan och drack cola. Mumsigt. Vi tänkte kolla på film också, men upptäckte till vår besvikelse att Ewe inte har någon fjärrkontroll så vi kunde inte sätta på AVknappen. Så det blev ingen film. Tyvärr. Men det gick bra ändå. Vi såg på TV och snackade som vi alltid gör. Vi pratar alltid om massa saker även fast vi träffas varje dag. Haha.

När jag kom hem vid halv12 tiden så var mormor vaken. Då blev jag förvånad. Så pratade jag lite med henne, sedan började jag vika alla mina kläder som låg framme och som jag hade i påsen som jag hämtade hos mamma idag. Så har jag tryckt ner dem i min byrå i hallen som jag har kläderna i. Fan vad trångt det är. Får inte plats någonting där i. Men allt går att lösa med våld, brukar jag säga. Efter jag var klar med det så tvättade jag mitt ansikte och noppade ögonbrynen. Stog och kollade på min hy rätt länge också. Fastnade framför spegeln. Jag har fått bättre hy nu än för några veckor sedan. Skönt det iallafall. Så man slipper se ut som en pizza.

Nu ska jag lägga mig och se på Mean Girls och Ice Age 2. Vilken ska jag börja med? Beslutsångest. Jag tror jag börjar med Mean Girls. Den brukar jag se med Danne. Saknar honom. Älskade Daniel... Miss you honey.

Men Ice Age är ju förjävla rolig alltså. Kanske ser den först? Hmm... Åh. Kan inte bestämma mig. Jag börjar med  Ice Age. Jag gör fan det.

Uppdaterar nog en gång till innan jag lägger mig och sover. Kommer ha svårt för att somna inatt känner jag. Sov ju 4 timmar förut. Ångrar mig inte. Det var den skönaste sömnen jag fått när jag sovit ensam på länge. Den skönaste jag fått på sistonde var när jag sov hos Danne i förrgår. Fast  vi somnade jättesent, men när vi väl gjorde det var det underbart. Jag tänkte bara "äntligen får jag sova tryggt och skönt". Underbart var det. Hela den natten var underbar. I love you.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0