Jag har aldrig varit tröttare

Publicerat: 2008-07-24 Kl: 00:04:40 | I kategori: Min vardag


Det är allvar. Jag är så jävla trött så jag håller på att tappa mitt eget huvud. Åh. Jag ska lägga mig och sova strax. Ska se Ice Age samtidigt. Jag älskar den filmen.

Imorgon vill mormor att vi ska gå på Kronofogden. Jag säger att jag inte vill det. Då blir hon sur. Men det skiter jag i just nu. Jag ska sova tills jag vaknar, så är det med den saken. Annars kommer hon komma in kl 0800 och säga "Emma, ska vi gå eller?" Och sen är det bara att kliva upp eftersom jag har lovat. Så det tänker jag inte ta på mig. Jag måste få vila alltså. Jag sover ju så jävla dåligt så när jag väl kan sova ut på morgonen så vill jag fan i mig göra det också. Lär väl vakna vid 10 bara därför. Nej. Då ska jag tvångs somna. Punkt slut.

På eftermiddagen imorgon så ska vi alla tjejer hjälpa Evelina att flyttstäda hennes lägenhet. Jobbigt. Jag tycker inte om att städa. Men vad gör man inte för sina vänner? ;) Sedan på kvällen vill jag sova hos Daniel. Hoppas det blir så. Jag saknar honom. Mycket. Mer än mycket. Älskar dej love. Du är finast.

Nej. Nu ska jag tvätta mitt ansikte och sova.

Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0