Jag är ett hopplöst fall

Publicerat: 2008-07-04 Kl: 07:35:40 | I kategori: Min vardag


Ja. Det är jag. Ett hopplöst fall. Jag kan verkligen inte somna, har legat och blundat i 3 timmar men ingen skymt av John Blund nånstans. Herregud. Inatt måste jag sova med Danne annars kommer jag svimma imorgon när jag kommer vara så trött. Är redan sjukt trött men kan inte sova överhuvudtaget. Åååh. Har inget bra program att kolla på heller. Har kollat klart på alla. Fan alltså. Försökte somna vid 4 halv5, då stängde jag av datorn. Helt tyst i rummet, mörkt, skönt täcke och skön säng. Jag har nyss duschat och borstat tänderna, har bara trosor på mig så ingenting som kan klias eller skava eller vara obekvämt på nåt sätt. Ändå somnar jag inte. Förstår inte varför det ska vara så jävla svårt att bara somna. Jag är nog felande. Eller bara jävligt kär :)

Nu har jag nyss ätit 2 mackor och druckit smultronsaft. Såndär Kronans, jag älskar den. Den smakar inte sådär konstgjort som de flesta safter, men den är bara delicious. Prova den om ni inte har gjort det.

Om ett tag ska jag duscha (igen), och sen vänta på att jag och mormor ska gå på stan. Hon kommer säkert ångra sig. Hon är trött förmodar jag. Hon har ju inte sovit så mycket. Men vi får se hur det blir. Jag hoppas på stan iallafall. Då kommer jag få nånting, hihi. En kjol vill jag ha. Det ska jag se till att skaffa. Försöka iaf.

Nu ska jag vila lite till med öppna ögon. Eller stängda. Hur som helst så kommer dom vara stängda avsiktligt.



JAG. SAKNAR. DANIEL.

Hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0