hos evelina

Publicerat: 2008-07-13 Kl: 22:13:15 | I kategori: Min vardag


Godkväll everybody.

Nu sitter jag hemma hos Evelina och softar. Hon pratar bara i telefon o röker heela tiden så jag sitter här ensam som ett päron. Hm. Inget bra på tv är det heller. Jag ska zappa lite, fast det blir svårt när Persson recidence inte har nån fjärrkontroll. Går in på tv.nu istället. Så får det bli. Innan dethär så har jag suttit med mormor och kollat på Sex and the city. Det blir så att jag skäms när det blir sexscener, alltså helt allvarligt. Jag blir helt nervös och skäms ihjäl, ungefär som att det är en scen som jag själv är med i. Haha. Helt sjukt. Varför är det så? Är det nån mer som känner såhär när ni ser filmer och det kommer upp nån erotisk scen med era föräldrar lr liknande? Konstigt är det iallafall.

Ska hem om ett tag för att sova. Jag börjar jobba tidigt imorgon och jag ska jobba lääänge. Så jag måste vara pigg och alert hela dagen! :) Mormor börjar också jobba igen imorgon, så då börjar vi samma dag och det är ju passande.

När jag kommer hem ska jag kolla på ett avsnitt av Criminal Minds. Längtar. Så jävla bra är de avsnitten. Förbannat bra. Inte som alla andra såna serier, CSI, Law & Order - iof så är det jättebra också, älskar det programmet, men sedan Daniel introducerade mig till Criminal Minds så gillar jag inget lika mycket som det -, och alla sådana "polisserier" eller vad man kallar det. Alla som inte fastnat för Crim Minds än, börja se det! Jag lovar att ni inte blir besvikna. Speciellt om ni gillar psykologiska förklaringar och sånt. Jag älskar sånt. Im a sucker for psychology, haha. Vilken fjolla jag är.

Längtar efter min pojkvän också. Var ett tag sedan vi sågs. Men imorgon hoppas jag att vi kan sova tillsammans. Vill verkligen det. Behöver få vara nära. Min älskade. Tacksam för att du finns i mitt liv också. Du och jag. My beloved.

Nu ska jag försöka få Ewe att umgås med mig. Sedan ska jag försöka sova. Jag har ju fan fixat mitt hår alldeles nyss, vad jobbigt att jag ska sova då. Men ska ju ändå bara ha det uppsatt imorgon så det spelar ju ingen roll egentligen.

Talk to you later

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0