Godmorgon!

Publicerat: 2008-07-20 Kl: 12:51:58 | I kategori: Min vardag


Även fast jag somnade jättesent så vaknade jag tidigt. Hade ställt klockan på 11, och tro på fan så klev jag upp då. Snoozade inte ens. Jag har blivit en människa som gillar dagsljus. Numera.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag ska nog iallafall hjälpa Ewe att bära massa möbler o sånt från gamla lägenheten till den nya. Fast först ska jag förmodligen till Tova och hälsa på mina små sötnosar och henne. Kanske Leif också om han är hemma. Jävlas lite. Han och jag jävlas alltid med varandra. Jag låtsas att han är kär i mig och han låtsas att jag är kär i honom. Hahaha. I julklapp för 3 år sedan fick jag en bild på honom i en guldram. Bara. Jag fick bara den. Hahaha, jävla dåre. Fast jag fick ju annat av Tova Wilma och Hanna så han räknas ju in i dem också ;) Nästa gång han fyller år ska han få en bild på mig också. En ännu större än jag fick av honom. Hahaha. Han är bra rolig dendär Leif. Hahaha.

Jaja. Nu fick jag ett bra besked av min kära vän Evelina. Hon ska följa med mig på Ica och köpa snus. Innan jag dör här. Sedan ska jag hem och diska efter det. Mormor blev sur när jag lämnade all disk igår och bara drog. Haha. "Tror du att jag är någon slags hushållerska åt dig" sa hon. Haha.

Nu ska jag gå till Ica. Sedan ska jag ringa Danniiee. Sötnosen.

Bye.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0