fruktansvärt

Publicerat: 2008-07-04 Kl: 19:09:06 | I kategori: Min vardag


Det är helt otroligt vad trött jag faktiskt är. Jag vill gå och lägga mig och vila i 10 minuter, ska nog göra det. Har ett One tree hill avsnitt framför mig som jag längtar efter! Wie.

Tänkte berätta lite om min otroligt varma dag för er!
Den började ju med att jag klev upp kl 7 efter alla mina tappra försök att få sova en stund. Vilket misslyckades. Totalt.
Efter att jag varit hos Sandra så gick jag och mormor ner till Konsum och köpte festis. Sedan skulle vi ta bussen som visade sig gå om 25 minuter, så då gick vi ner. Ett stort misstag. Det var inte en skuggig plats på hela jävla vägen ner. Och då gick vi bakvägen där vid gamla slakteriet, sedan vägen vid polisstationen, för att vi trodde det skulle vara någorlunda skuggigt där. Men inte då! Iallafall, vi kom fram till stan, så spatserade vi runt litegranna. Jobbigt att gå på stan när det är så varmt ute tycker jag. Vi fikade på Charm innan vi gjorde något mer, jag var hungrig och trött. Behövde lite energi. Sedan gick vi hit och dit på alla affärer som vanligt när man går med mormor. Hon hittar saker överallt som hon vill köpa. Om vi ska gå till Gina tricot så går vi på ALLA affärer på hela det planet. Så jävla irriterande. Men jag fick iallafall en klänning, har redan en likadan fast en blå och i en storlek större, men denhär var jättesöt. Sen fick jag ett par örhängen, ett bodybutter från Bodyshop som luktar riktigt fräscht. Älskar det. Sedan vet jag inte vad jag fick mer. Inget mer tror jag? Minns inte. Tror inte det iallafall. Införskaffade mig själv iallafall lite underkläder och en foundationpensel. Fast jag använder aldrig foundation så jag vet inte vad jag ska ha den till men iallafall. Kan ju vara bra att ha.

När vi var färdiga på stan vid kl 2 så åkte vi bussen hem. Vid denhär tiden var jag måttligt irriterad och less, så att sitta på en kokhet buss med en jävla ungjävel bakom mig som skriker "JAG VILL HA GLASS, JAG VILL HA GLASS, JAG VILL HA GLAAAASS!!!!!" hela jävla vägen hem till Nacksta, var ju inte speciellt trevligt. Vi hoppade av vid Sallyhill iaf, orkade inte åka hela vägen runt. Sedan gick vi upp och bytte kläder, sen kom Tova och mina små älsklingskusiner och hämtade oss. Så åkte vi upp till Sidsjön och badade! Skitmycket folk var det. Jag badade iof inte. Lekte bara med Hanna och höll henne i handen när hon hoppade upp och ner fem tusen gånger från bryggan. Haha älskling.

Efter badet så åkte vi hem till Tova. Leif hade köpt pizza till oss alla, så vi satt oss ute på deras tomt och åt mat. Mysigt. Även om min 6åriga kusin tjatade HELA tiden om att jag skulle hjula och hoppa studsmatta med henne. Jag mådde så illa av värmen, maten & sömnbristen, så jag orkade inte. Får bli en annan gång.

Nu är jag iaf hemma hos mormor igen, ska som sagt vila en liten stund.  Sedan ska jag bada och smörja in mig med mitt underbara bodybutter. Minns inte vad lukten hette men jag ska ta reda på det och återkomma. Jag rekommenderar den verkligen iallafall!

Nu har jag inte tid längre.
Bye


Saknar min pojkvän.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0