en ny dag avklarad

Publicerat: 2008-07-21 Kl: 16:19:37 | I kategori: Min vardag


Sådär ja. Även fast jag och mormor sov över litegrann, så gick vi ändå på stan. Vi tog bussen till Skatteverket för vi trodde att Kronofogden låg där. Jag ska dit och checka en sak bara. Men inte då. Vi får reda på att de har flyttat till Nacksta. Till Nacksta!? Vad fan tänkte jag. Vi har alltså åkt ända ner hit för någonting vi hittar några meter från vårt hem. Herregud. Man vet ju ingenting här i världen. Är det jag som är bakom flötet eller visste ni inte heller att det ligger en Kronofogd i Nacksta? Varken jag eller mormor hade någon aning om det iallafall. Jag har aldrig ens sett stället.

Aja. Jag bytte iallafall ett par nya tofflor. Ett par typ rosa. Foppatofflor alltså. Vet inte vad jag ska ha dem till. Mitt andra par jobbar jag ju i. Så de har jag bara borta på jobbet. Men man kan ju ha dem om man ska gå ner i tvättstugan eller gå ut och slänga soporna eller något. Äh. Bra att ha kanske.

Gick in på Guldfynd och köpte ett par guldörhängen. Ska prova dem snart. Fick dem av mormor :) Tackar.
Sedan hittade jag inget mer som jag ville ha. Jag måste ha pengar. Måste jobba ihjäl mig tror jag.

Nu ska jag snart äta mat. bara mormor sätter igång och lagar någon jävla gång. Sedan ska jag måla mina naglar med fransk manikyr, så jävla fint är det. Har nästan alltid så :) Eller. Så ofta jag kan. Nu kommer jag alltid att ha det när jag har köpt. Bra märke köpte jag också. Inget jävla HM skit som torkar och blir kletigt efter 1 vecka. Men grejen är den att jag har råkat raka av mig hela nageln på pekfingret. Så jag får väl ge fan i att måla den då. Kommer se fult ut men vad gör man? Vill ju inte att de andra naglarna ska gå av. Hm. Jag får återkomma.

Har köpt batterier till min kamera också. Så nu blir det bilder jävlar i mig! Men måste upp till mami och hämta sladden. Annars får ni ju inte se bilderna. Jag ska tjyvknäppa massa bilder på Danne ikväll. Hihi. Sötnosen.

Aja. Nu har jag inte tid med detta längre. Jag borde snart hamna på "mest aktiva" listan tycker jag. Uppdaterar ju fan hela tiden. Ja. Det är jag fan värd :) Haha.

Goodbye. Vi hörs senare.

Ska sova hemma hos Danne inatt så därifrån lär det inte bli någon uppdatering. Men hinner nog uppdatera iallafall en gång innan jag åker dit.

Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0