criminal minds

Publicerat: 2008-07-03 Kl: 23:06:51 | I kategori: Min vardag


Fan vad allt är tungt. Jag orkar inte mer snart.

Var ner på Gatufesten igår iallafall. Gick med Daniel, Renzo, Juan och några till. Var inte speciellt roligt alltså. Träffade lite folk som man kände men mer än så var det inte. Träffade min faster och Micke också. Det var roligt! Gick bara runt runt, hade ont i huvudet och frös som fan. Vi alla åkte Batman karusellen, fyfan vad läskig den var! Ooouff.. Haha. Jag Danne Lelle och Josef satt i samma "vagn" eller vad man ska kalla det. Fan vad vi skrek. Hahaha. Men roligt var det iallafall. Sedan gick vi runt lite till, sen köpte Danne munkar till mig och sen gick vi hem. På vägen skulle dom stanna vid Westhagen och spela amerikansk fotboll. Då blev jag förbannad, frös som en idiot och ont i huvet och kroppen. Orkade inte. Men vad hade jag för val? Men sen blev allt bra igen.

Idag så sov jag halva dan, fan ta mig, och missade det underbara vädret som varit idag. Fan alltså. Men inte mycket att göra åt det nu. Klev upp, väckte Danne, rökte en morgoncigg och sen gick jag ner. Danne duschade och lite sånt sedan så cyklade vi till Nacksta. Här hemma blev det massa knas och skit. Träffade iaf Tobbe. Sen åkte Danne till Timrå och nu sitter jag hemma hos mormor och ska ladda ner lite Criminal Minds, säsong 3. WIE. Blir konstigt att kolla utan Daniel dock, brukar alltid se det med honom. Älskliiiiing, saknar dig.

Imorgon ska jag först på stan med mormor och kolla runt lite. Lär väl vara fett med folk. Sedan ska vi bada med Tova Wilma och Hanna. Saknar dom så jävla mycket. Mina små älsklingar. På kvällen ska jag kanske gå med Danne på gatufesten. Får se. Annars går jag lördag. Inte bestämt mig än.

Nu ska jag äta en banan och dricka saft och vänta på att mina avsnitt ska bli klara. Håller även på att ladda ner One tree hill. Har ju inte sett dom sista avsnitten än. Dumma mig.

Bye.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0