Bengtzing duade Viktoria. So what?

Publicerat: 2008-07-16 Kl: 02:41:08 | I kategori: Min vardag



Nu är jag förbannad.


Ni har förmodligen hört att det blivit ett jävla liv för att Bengtzing "duade" kronprinsessan Viktoria.
Personligen så tycker jag att detta är så jävla fjantigt. Att man inte får kalla någon i kungafamiljen för "Du" när man tilltalar dem eller sitter och konverserar. Så patetiskt. Det är inte så att de är världens hjältar och bör hyllas. Vad gör de? Okej, Viktoria och Silvia kanske hjälper fattiga barn och liknande. Men det är det väl många som gör? Alla personer som är faddrar, som skänker pengar varje månad till barn i fattiga länder. Dem är det ingen jävel som hyllar.

Jag tycker att detta är totalt ologiskt. Kungafamiljen är ju bara vanliga människor som råkar ha blivit födda in i detta. De sitter där de sitter, så att säga. Sedan blir det ett jävla liv om någon "vanlig" person kallar någon av dem för "Du".

Vad tycker ni? Är inte detta helt sjukt? Bör man tilltala och kalla medlemmar av kungafamiljen t.ex. "Kungen, Kronprinsessan, Drottningen, Ers höghet, Prinessan, Prinsen" eller är det okej att bara tilltala dem vid deras namn? Varför har de ens namn om man inte får kalla dem för det. De borde fan isåfall ha blivit döpta till "Kungen, Drottningen, Prinsessan, Kronprinsessan & Prinsen", tycker jag. Om man nu promt måste kalla dem för det.

Irriterad jag blir när folk tror att dom står över andra. De har ju för fan ingen makt alls här i Sverige. Tycker nån som jag att vi borde avskaffa kungahuset helt? Vad fyller de för funktion här i vårt land? - Ingen alls. De bara finns där för att det är bara är så. För att det alltid varit så. Men dethär är för helvete 2000-talet. Avskaffa kungahuset, säger jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0