aldrig i livet

Publicerat: 2008-07-26 Kl: 23:35:19 | I kategori: Min vardag


Hej på er.

Nu har jag varit med Evelina ikväll. Några timmar iallafall. Vi gjorde inte så mycket... Snackade och jag kollade i Ellos katalogen men hittade inget fint, så läste jag aftonbladet och kollade på family vacation! Sedan somnade Ewe. Jag var också skittrött så jag gick hem vid 22 tiden. Ligger i sängen nu och ska sova. Försöka går ju iallafall.

Imorgorn blir det somsagt inte jobb för mig! Wohoo. Skönt att vara ledig när det är så varmt ute. Så man kan njuta av solen iaf! Ska bli härligt. Jag ska åka och bada med Vilma & Sandra. Mysigt. Sedan är jag ledig halva veckan så vi hoppas på fint väder alla dagar så jag kan bada ihjäl mig. Jag ska bli brun också. Alltså på riktigt. Jävligt brun. Hoppas jag. Dethär håller inte vettni. Vill försöka somna nu så fort som möjligt så att det blir morgon någon jävla gång. Jag har tråkigt också :( Suck. Jag hatar att ha tråkigt. Har ingen bra film heller som kan underhålla mig. Sett alla 1000 gånger redan. Less på dem. Vad fan.

Jaja. Ska stänga av min mobil nu sedan ska jag sova. Ska be mormor ställa väckarklocka åt mig istället så jag slipper vakna av massa skit inatt om jag väl lyckas somna.

Jag tar inte sånthär. Aldrig i livet. Glöm det. För dig kanske det är en skitsak men för mig är det en stor sak, och jag tänker aldrig i hela mitt liv gå med på det. Så är det bara. Tolererar det inte, så enkelt är det. Punkt slut.

Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0