Underbart

Publicerat: 2008-12-29 Kl: 14:07:04 | I kategori: Min vardag


Hallå i stugan.

Jag har varit alldeles för upptagen för att orka blogga. Jag har mycket som händer i mitt liv just nu så så fort jag kommer hem och lägger mig i sängen så somnar jag ;-) Hehe. Det är helt underbart. Att jag kan somna bara sådär. Jag älskar det. Livet blir lite lättare då. Jag gillar ju att sova! Älskar, kanske är ett mer passande ord.

Vad ska jag skriva nu då. Vet inte när jag uppdaterade sist, orkar inte kolla heller... Men kan ju uppdatera lite snabbt vad jag har haft för mig och så :-)

På Julafton så var jag hos min moster Tova & mina kusiner Hanna och Wilma. Sötnosarna... Även fast allt som det var så blev jag lycklig när jag träffade dem och umgicks. Lekte och så. Tova & Leif med såklart, haha. Och mormor! Så vi firade en liten mysig jul. Åt godaste maten och kollade på Karl Anka och Karl Bertils jul. Hahaha. Så jävla dåligt. Han är en tjuv. Haha.. Men när det blev läggdags för smådamerna så åkte jag och mormor hem till oss. Här satt vi och pratade lite och myste tills Richard kom och hämtade mig. Så var jag med Camilla, Richard, Rasmus & Sune tills vi åkte till kyrkan. Där såg jag nånting snyggt iallafall ;-) Hehe, och det gjorde väl det hela mycket bättre.. Sedan åkte jag hem och la mig och sov.

Vaknade på juldagen & då hade jag bara en riktig mysdag. Skit mysigt! Skulle gå ut egentligen men jag pallade fan inte alltså. Hade bättre saker för mig :-)

På annandagen jobbade jag, såklart. Vad annars? Jobbar väl varje dag nästan. Blev nästan förvånad över att vi hade stängt på juldagen... Så jobbade jag lördag och söndag också.

Idag så skulle jag egentligen ha gått på stan men det blev inte så, jag är så himla trött. Efter jobbet igår så var jag med söt Theo, så idag är jag trött. Så vi får ta stan imorron eller nån annan dag, vi får se hur det blir. Jag skulle ha fått pengar av en idiot idag men jag har inte fått det. Men vad förväntar man sig?

Nej, nu blir det duschen! Gud jag vill egentligen bara lägga mig och somna och dö. Längtar tills ikväll när jag ska få titta på One tree hill. Sexiga Lucas Scott ;-) Haha. Han är nog garanterat den sexigaste som existerar.

Xoxo
/E


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0