Så. Tillbaka.

Publicerat: 2008-12-20 Kl: 00:55:17 | I kategori: Min vardag


Hej igen. Nu är jag tillbaka. Fick lite bråttom förut så jag hann inte skriva färdigt.. Hmm, vart var jag nu då. Hade skrivit lite om jobbet tror jag. Men vi blev klara lite senare än vanligt, men det var ok ändå. Sedan fick jag som vanligt skjuts av Moa till Ica, så gick vi in. Jag handlade cola och sånt och Moa följde bara med för hon stog och väntade på sin kompis. Sedan gick jag hem.. Satte mig vid datorn en stund tills min käre bror ringde & sa att han skulle komma :-) Kul! Det var ett tag sen jag träffade honom och jag har saknat han, så det var roligt. Mindre roligt var det att han var så jävla full så han somnade i min säng på 2 röda. Först åt han upp min frysbrända Ben and Jerrys, sedan somnade han. Godnatt då. Ska snart väcka han & fråga om han ska åka till sin tjej eller om han ska sova hos oss.

Var nyss bort till Evelina en sväng. Skitfint har hon verkligen fått i sin nya lägenhet även fast hon började flytta igår. Jätte mysigt & hemtrevligt :-) Så vill jag också ha när jag ska flytta. Hemtrevligt. Det är det viktigaste. Jag vill inte ha tomt och att det ska kännas kalt, jag vill ha mycket mattor & tavlor och såna grejer. Men det blir nog bra. Ewes soffa blev jag riktigt avundsjuk på, skitsnygg!! En sån ska jag också ha. Fast en svart.. Det har jag velat ha sen jag såg en sån första gången :-)

Imorgon är jag LEDIG. Fan vad sjukt underbart det ska bli. Jag ska njuta av varje sekund. Lina har fest på kvällen så det ska bli skönt att jag inte ska behöva stressa efter jobbet och så. Så jag och Sandra ska göra oss iordning tillsammans. Hon ska fixa mitt hår, det brukar hon alltid göra när vi ska ut :-) Hehe. Det blir så fint!

Nej, nu ska jag försöka få upp Tobbe ur sängen. Dethär kommer bli en svår match kan jag lova. Sist han var full så fick mamma & Pontus bära ut honom, och då hade han somnat på databordet. Så kan det vara. Haha..

Sov gott, sleep tight, godnatt, you name it.

Xoxo
/E


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0