Ont i muskeln

Publicerat: 2008-12-18 Kl: 22:43:20 | I kategori: Min vardag


Jag har sjukt ont i muskeln precis nedanför nacken. Jag får jätteont av att sitta vid datorn i bara 10 minuter. Men aldrig annars har jag ont där. Så jävla sjukt. Vet inte vad det är heller. Det lixom ilar i hela muskeln och det slutar inte heller. Vad beror detta på? Någon som vet?

Gick bra att jobba idag iallafall. Är lite missnöjd med schemat över jul... Jobbar hela tiden. Men det ska väl gå bra. Lite tråkigt bara. Speciellt den 23e när jag har sjukt mycket att göra. Måste fan kliva upp kl 6 på morgonen om jag ska hinna med allt!!! Men då har inte ens affärerna öppnat än.. Suck. Jag bad om att få vara ledig EN dag och det fick jag inte.. Aja, skit i det nu.

Stängde med Moa & nån ny tjej som heter Sofie. Det gick bra. Var skitjobbigt idag, så fort en kund var klar så kom en annan. Det vart ingen rush på hela kvällen. Men samtidigt kunde man inte göra nånting eftersom det alltid var en kund i kassan. Irriterande är sånt.. Så jag och Moa kunde inte börja förbereda förrän halv 8 typ. Plus att det var 1000 saker att göra. Så nu har vi säkert missat en massa grejer och får väl skäll imorgon ;P Men ingen kan ju vara Gud. Sedan fick jag skjuts av henne till Ica. Sedan gick jag hem & duschade.. Och nu sitter jag här. Som en nörd.

Ska snart gå och lägga mig tror jag. Vill ladda ner senaste Harry Potter filmen. Jag såg den näst sista igår :-) Jag älskar Harry P. Har alltid gjort det. Min moster tog alltid med mig på varje premiär när filmerna var nya.. Det var mysigt.

Suttit och lyssnat på Toni Braxton - Unbreak my heart... Gud den är så himla vacker! En av de finaste låtarna som nånsin gjorts. Jag blev nästan tårögd när jag lyssnade på den. Och det är inte likt mig alls.

Nu ska jag leta efter lite torrents till HP :-) Så hörs vi kanske senare.

Xoxo
/E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0