Heartbreak Hotel

Publicerat: 2008-12-21 Kl: 23:28:54 | I kategori: Bilder


Nu kan jag skriva lite mer.
Jag ville duscha snabbt när jag kom hem medans jag iallafall hade lite energi kvar. Så nu har jag gjort det. Det var jävligt skönt kan jag tala om :-) Så nu är jag beredd för sängen. Jag har ett helt nystädat rum & nybäddad säng, så det ska bli jävligt skönt. Ska lägga mig och titta på Twilight, såg ju inte den igår eftersom jag visste att jag skulle somna direkt. Så då skulle det bara vara onödigt. Men jag har ju Harry Potter och fången från Azkaban som jag måste se också. Vad jobbigt. Nu får jag beslutsångest. Men det ska vi nog ordna.. Ska försöka somna tidigt ikväll, även om jag är jävligt tveksam på att det kommer att lyckats. Pga orsak. Men den orsaken lämnar jag osagd. Det är nog bäst så.

Imorgon ska jag gå ner till mormor klockan 10.00 på morgonen och vara barnvakt åt mina småkusiner Hanna och Wilma :-) Jobbigt, vill ju sova ut. Men längesen jag träffade dom, tyvärr. Saknat dom hur mycket som helst! Mina små älsklingar.. Sedan ska jag umgås med min mormor ett tag innan jag börjar jobba kl 15. Tråkigt. Jag vill inteeeee!!! Jag vill att det ska bli tisdag så jag får mina pengar nån jävla gång. Jobbigt att vänta så länge.

Idag gick det väl bra att jobba.. Även om vi var alldeles för många & ska vara det imorgon också. Det blir liksom lite jobbigt när det blir fullt med människor och alla har inte ens nånting att göra. Men det är desto skönare när det är dags att stänga :-) Då går det mycket fortare om man är många.

Nej, nu ska jag nog ta och lägga mig i sängen tror jag. Om jag inte kan sova så återkommer jag med ett till inlägg.

Xoxo
/E



Jag i somras

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0