Halka

Publicerat: 2008-12-20 Kl: 23:05:20 | I kategori: Min vardag


Hej på er.

Jag var sjukt stressad förut, när jag började platta håret & stog halvnaken så kom Ewe och var helt klar, då blev jag ännu mer stressad. Sedan så kom Sandra också :-) Sedan började vi gå mot bussen, men då blev det en massa knas så Evelina kunde inte följa med. Synd.. Men jag och Sandra åkte iallafall ner en sväng, men sedan gick vi till Statoil för att köpa cigaretter, men då råkade Sandra ramla i denhär jävla fitt halkan som är. Jag blir helt tokig när man är ute och går och fötterna åker hit och dit, till o med Ante ramlar fan för att det är så himla halt. Sandra fick ont efter vurpan och vi ville inte riskera nånting genom att gå tillbaka till Linas fest, eftersom det var rätt så trångt och hög musik och så. Och om Sandra redan hade ont så är det nog inte bra för barnet att vara i sån miljö när den redan är stressad och så. Så vi åkte hem istället.

Nu sitter vi hemma hos Evelina, ska vara här en liten stund :-) Mysa litegranna i hennes sjukt mysiga lägenhet. Känns lite dumt att sitta här i finkläder bara, haha. Men men. Sandra vill att jag ska följa med hem till henne sen efter vi har varit här & äta julmat, men vi får se om jag orkar. Jag är inte speciellt hungrig heller.

Imorgon ska jag jobba heeela dagen. Så det var skönt att jag inte drack nånting ikväll så att man kan vara någorlunda pigg ikväll. Har 3 styckna filmer som jag laddade ner igår, äntligen! Jag som bara tittar på samma filmer och serier om och om och om igen hela tiden. Jag har laddat ner Twilight, den som är så jävla omtalad. Jag är bara rädd att jag ska bli ledsen och börja gråta med tanke på vad det är för sorts film lixom... :/ Men vi får hoppas på att det inte blir så. Jag kanske inte ser hela ändå, lär ju säkert tvärdäcka direkt när jag lägger mig i sängen med tanke på hur trött jag är nu. Tobbe skulle ha låtit mig sovaaaa och inte kommit in och väckt mig. När jag är ledig vill jag sova tills jag vaknar automatiskt av mig själv. Inte bli väckt, iaf inte om jag inte ska göra nånting speciellt.

Men jag är så jävla dum i huvet ibland, jag och mormor hade ju kunnat gå på stan hela långa dagen idag och handlat julisar till Hanna & Wilma. Men jag är ju stupid så jag tänkte inte på det eller. Så nu blir det till att stressa ihjäl sig ändå.

Jaja, nu ska jag mysa på med mina favoritflickor :-) Jag skriver mer när jag kommer hem till mitt nystädade underbara rum. Men det är lite stökigt nu eftersom jag stressade så mycket när jag skulle ut. Men det får vi fixa. Ska byta sängkläder också bara så blir allting perfekt.

Xoxo
/E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0